Batman'a Bilim Ve Sanat Merkezi Kurulacak - Son Dakika
Yerel

Batman'a Bilim Ve Sanat Merkezi Kurulacak

Batman\'a Bilim Ve Sanat Merkezi Kurulacak

Üstün ve ileri zekâ düzeyindeki çocuklar için Batman'da Bilim ve Sanat Merkezi açılacak.

22.04.2015 07:52  Güncelleme: 11:44

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Batmana 'Bilim ve Sanat Merkezi' kazandırma çalışması başlattı.

Üstün ve ileri zekâ düzeyindeki çocuklar için Batmanda Bilim ve Sanat Merkezinin gerekli olduğunu belirten Çelik, benzer okulları incelemek üzere Bitlis iline gitti.

Bitlis gezisinde, bazı eğitim kurumları gezildi ve ziyaretin asıl amacı olan, Bitlis 'Bilim Sanat Merkezi' ziyaret edildi. 'Bilim Sanat Merkezi'nde detaylı inceleme yapıldı, merkez hakkında Bitlis Milli Eğitim Müdürü ve 'Bilim ve Sanat Merkezi' Müdüründen bilgi alındı.

Batman'a 'Bilim ve Sanat Merkezi' kurulması hedeflerimizden biri diyen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik; " Bilim ve sanat merkezi, okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim çağındaki, üstün yetenekli çocuklarımızın, öğrencilerimizin bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak için, önemsediğimiz bir kurumdur. Bu açıdan ilimizdeki üstün yetenekli öğrencilerimize, bu fırsatı ve olanağı sağlamak için, Batman'a Bilim ve sanat merkezi kazandırma çalışmalarımızı başlattık. Araştırmalarımızı var olan Bilim ve Sanat Merkezlerine göre fark yaratacak, bir merkez kurmak için titizlikle yapmaktayız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman'a Bilim Ve Sanat Merkezi Kurulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement