Batman'ın Petrolü Yılda 1,5 Milyar TL Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Batman'ın Petrolü Yılda 1,5 Milyar TL Yapıyor

Batman\'ın Petrolü Yılda 1,5 Milyar TL Yapıyor

Batman Valisi Azmi Çelik Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

28.06.2015 00:17  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Valisi Azmi Çelik Türkiye Petrolleri(TP) Batı Raman 439 Not 80/B-2 Kulesi'nde petrol işçileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ev sahipliğini TP Bölge Müdürü Gökhan Akın'ın yaptığı iftar yemeğinde Vali Azmi Çelik çalışanlarla sohbet etti. Akın, iftar öncesi kulede incelemede bulunan Vali Çelik'e çalışmalar hakkında bilgi verdi.

"TP BATMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BATMAN İÇİN BİR DEĞER"

İftar öncesi petrol kulesinde incelemelerde bulunan Vali Çelik, gazetecilere açıklamada bulundu. Çelik, "TPAO Bölge Müdürlüğünün Batı Raman'da devam eden sondajı dolaysıyla Bölge Müdürü Gökhan Akın daveti ile buradaki arkadaşlarımızla birlikte iftar yapmak üzere geldik. Biraz önce de sondaj kulemizi gezdik hakikaten çok teknik bir çalışma, TP Batman Bölge Müdürlüğü Batman için bir değer. Batman'da iş kültürünün oluşması adına çok ciddi bir katkısı olan bir kurum. Yaklaşık 2 bine yakın çalışanıyla Batman için yıllık 5,5 milyon varile varan üretimi ama bölge müdürlüğü olarak 8,5 milyon varile varan üretimiyle hakikaten ülkemiz için çok büyük bir öneme sahip olan bir ciddi kurumlarımızdandır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman'ın Petrolü Yılda 1,5 Milyar TL Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement