Battalgazi'de Yaz Kur'an Kursu Kapanış Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Battalgazi'de Yaz Kur'an Kursu Kapanış Töreni Düzenlendi

Battalgazi\'de Yaz Kur\'an Kursu Kapanış Töreni Düzenlendi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaz Kur'an kursu kapanış töreni düzenlendi.

22.08.2014 17:39

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaz Kur'an kursu kapanış töreni düzenlendi.

Alacakapı Mahallesi'ndeki Aziziye Camisi'nde cuma namazı sonrası düzenlenen törende konuşan Battalgazi Müftüsü Mehmet Emin Emeç, yaz Kur'an kurslarının sona erdiğini belirterek, "Bu göz bebeği yavrularımıza görevli hocalarımız hizmet etti, bir şeyler öğretti. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Anne ve babalarımıza teşekkür ediyorum, onlar da üzerlerine düşeni yaptı. Bundan sonra da yavrularını takip ederek öğrendiklerini pekiştirsinler" diye konuştu.

Aziziye Camisi imam hatibi Yusuf Karakuş ise çocukların kursu başarıyla tamamladığını söyledi.

Çocukların hayatları boyunca Allah'ın adını ve kelamını unutmayacaklarını dile getiren Karakuş, "Sürekli evlerinde anne ve babalarıyla tekrar edecekler, öğrendiklerini hayatlarında uygulayacaklar. Bizler sizlere Allah'ın emirlerini öğrettik. Peygamberimizin hayatından örnekler verdik. Sizlerde öğrendiklerinizi hayatlarınızda tatbik edeceksiniz ve mutlu, huzurlu bir yaşam süreceksiniz" dedi.

Törene, yaz Kur'an kursuna katılan 24 kız ve 40 erkek çocuk ile veliler katıldı. Törende, kursa katılan çocuklara iş adamı Mustafa Uğurlu tarafından temin edilen 10 bisiklet, 54 kol saati ve 10 ilmihal dağıtıldı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Battalgazi'de Yaz Kur'an Kursu Kapanış Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement