Baydemir: Kefenin Cebi Yok - Son Dakika
Güncel

Baydemir: Kefenin Cebi Yok

Baydemir: Kefenin Cebi Yok

HDP Urfa adayı Osman Baydemir hükümete seslenerek "Kefenin cebi yok. O Mercedesleri nereye götüreceksiniz" dedi.

21.05.2015 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Urfa milletvekili adayları Osman Baydemir ve Serhat Dicle Yüksel Viranşehir köylerini ziyaret ederek destek istedi.

Kalabalık bir konvoyla köylere giden HDP adayları ilk olarak Germen ve Palağ köylerini ziyaret etti. Kalabalıkların büyük ilgi ile karşıladığı HDP adayları daha sonra Hacuk Köyü'nde kültür merkezi açılışına katıldı. Burada bir konuşma yapan Osman Baydemir, "Bazı alışkanlıkları terk etmemiz lazım. Sevinirken veya kutlamalarımızda artık silah patlatmayalım. Silah sadece Kobani'de Şengal'de toprağımızı korumak için gereklidir. Kendi aramızda birbirimize kurşun sıkmak bize haramdır. Sevincimizi annelerimizin tililileri ile, alkışlarımızla ifade edelim" dedi.

Konuşmasında iktidar vekillerine de eleştirilerde bulunan Baydemir konuşmasını şöyle sürdürdü: "Urfa adına parlamentoda olan bakan ve milletvekilleri Urfa halkı için bir şey yapmıyor. Onlar ceplerinin derdindeler. Valla kefenin cebi yok. O mercedesleri nereye götüreceksiniz? O bağ bahçeleri nereye götüreceksiniz? Allah bize bir ömür vermiş, bu ömrü milletin hizmetine adayacağız. Dünya malı onların olsun biz özgürlük istiyoruz. Biz özgür olursak Araplar Farslar ve diğer halklar da demokrasiye kavuşacaklar. Eğer biz özgür olmazsak onlar da demokrat olamazlar."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Oylar HDP,ye: Gemi alacaklar))))) 1 0 Yanıtla
  • ahmet: seçim çalışmalarını pkk nın gönderdiği uyuşturucu parasıyla yapmıyorsun inşaallah 0 0 Yanıtla

Advertisement