Bayık, Muhtarlarla İstişare Etti - Son Dakika
Güncel

Bayık, Muhtarlarla İstişare Etti

Bayık, Muhtarlarla İstişare Etti

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, merkez mahalle muhtarları bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

01.06.2016 17:22

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, merkez mahalle muhtarları bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Bilgi Evi toplantı salonunda gerçekleşen istişare toplantısına Hilvan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mesut Şengül, ŞUSKİ Hilvan Koordinatörü Fuat Baylan, ŞUSKİ birim sorumlusu Sinan Uygun, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Musa Demirkol, Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ramazan Işık, İnsan Kaynakları Müdürü Habeş Berme ve Karacurun Mahahlesi,Yeni Mahalle, Bağlar Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi ile Çimdelli Mahallesi muhtarları katıldı.
Ramazan Ayı, öncesinde gerçekleştirilen istişare toplantısında, Hilvan'da yapımı devam eden altyapı ve içme suyu ile ilgili sorunlar ele alındı. Sorunların tespiti ve en kısa sürede çözülme kavuşması için toplandıklarını ifade eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık;
"Ramazan Ayı'nda vatandaşlarımızın rahat bir nefes alabilmesi ve altyapı veya içme suyu gibi benzer sorunlarla karşılaşmaması açısından muhtarlarımızla toplantı yaptık. Mahalle muhtarlarımızın bize iletmiş olduğu sorunları tek tek not alarak ilgili merci ve birimlere ilettik. Şuanda altyapısı devam eden prestij caddesindeki çalışmalar nedeniyle birtakım aksaklıklar yaşanıyor olsa da, en kısa zaman içerisinde vatandaşlarımızın rahat nefes alabilmesi için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz" dedi. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bayık, Muhtarlarla İstişare Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement