Baykan Kaymakamı İncelemede Bulundu - Son Dakika
Yerel

Baykan Kaymakamı İncelemede Bulundu

Baykan Kaymakamı İncelemede Bulundu

Köylerin Altyapı Çalışmalarını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Siirt’in Baykan Kaymakamı Ufuk Akıl, sabah saatlerinden itibaren yanındaki heyet ile birlikte ilçeye bağlı köylerde denetimlerde bulundu.

21.08.2014 16:38

Köylerin Altyapı Çalışmalarını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Siirt'in Baykan Kaymakamı Ufuk Akıl, sabah saatlerinden itibaren yanındaki heyet ile birlikte ilçeye bağlı köylerde denetimlerde bulundu.

İncelemeleri köylerden başlatan Kaymakam Akıl, köyde yapılan alt yapı çalışmalarını inceledikten sonra vatandaşların sorunlarını dinledi. Daha sonra şehit ve gazi ailelerini de ziyaret eden Kaymakam Akıl, Sarıdana ve Kasımlı köyüne geçerek burada yapılan yol genişletme çalışmalarını inceledi. Köy ziyaretine Baykan İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Binbaşı Ali Erbatur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıfat Uğur, Özel İdare Müdürü Osman Kadak, İl Genel Meclis Üyesi Cahit Türköz, ilçe müftü vekili ve diğer kurum amirleri katıldı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baykan Kaymakamı İncelemede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement