Bayraklı Belediyesi Halkı Dinliyor - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediyesi Halkı Dinliyor

Bayraklı Belediyesi Halkı Dinliyor

Bayraklı Belediyesi vatandaşlardan gelen şikayetlere anında çözüm bulurken, önerileri de dikkate alıyor.

28.09.2014 10:59

Bayraklı Belediyesi vatandaşlardan gelen şikayetlere anında çözüm bulurken, önerileri de dikkate alıyor. Bayraklı Belediyesi Halkla İlişkiler birimi bu yılın ilk yarısında telefon ve belediyenin web sayfası üzerinden gelen 2 binin üzerinde dilek ve şikayeti koordineli bir şekilde ilgili birimlere bildirerek çözüm üretti.

Bayraklı Belediyesi vatandaşların bildirdiği dilek ve şikayetlerle yakından ilgileniyor. Bu yılın ilk yarısında belediyenin web sayfası üzerinden ve telefonla 2 binin üzerinde dilek ve şikayet kayıt altına alındı. Bayraklı Belediyesi Halkla İlişkiler birimi gelen şikayetleri anında ilgili müdürlüklere bildirerek çözüm üretti. Gelen öneriler ise proje gruplarına aktarıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Vatandaşımızı dinliyoruz. Aktarılan şikayetleri anında çözüm buluyoruz. Önerileri de önemsiyoruz" dedi.

PARKLAR YAPILDI, YOLLAR ASFALTLANDI

Bu yılın ilk yarısında en fazla öneri Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne geldi. Bayraklılılar, genellikle mahallelerine park yapılmasını ya da mevcut parkların iyileştirilmesini istedi. Bunun üzerine Bayraklı Belediyesi kısa süre içerisinde 100'den fazla parkı yeniledi. 23 mahallesi bulunan Bayraklı'da 30'un üzerinde de yeni park hizmete açıldı. Öte yandan Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü için gelen 364 kayıtlı şikayet ve öneriler kapsamında yağmur suyu tahliyesi, yolların düzenlenmesi, asfalt ve kilit parke gibi çalışmalar yapılarak ilçenin daha modern ve çağdaş görünüm kazandırılması için çalışmalar yürütüldü. Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne gelen 357 dilek ve şikayete çözüm üretildi. Vatandaşların memnuniyeti için işgaliyeye savaş açıldı. Belediye, yeni pazaryerleri kurup mevcutları düzenledi.

ÇÖZÜM MASALARI KURULDU

Bayraklı'da yaşayan vatandaşların sorunlarını daha kısa sürede tespit ederek, hizmetlerin daha hızlı ulaşmasını sağlamayı amaçlayan Bayraklı Belediyesi, bünyesinde muhtarlar, siteler, apartmanlar ve gençlik masaları kurarak iletilen tüm dilek ve şikayetleri kayıt altına alıyor. Bu masalar sıkıntıları ilgili müdürlüklere aktarılıp çözüme kavuşturuyor. Aynı zamanda bununla ilgili vatandaşlara geri bildirimde bulunuluyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Amacımız ilçemizdeki sorunların, taleplerin daha hızlı şekilde alınarak, çözüme kavuşturulmasıdır. Bunun için birimlerimiz hassas bir çalışma yürütüyor. Vatandaşlarımızdan gelen dilek ve şikayetler bizim için önemli. Belediyemiz vatandaşlarımızı dinliyor" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediyesi Halkı Dinliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement