Bayraklı Belediyesi'nden Anlamlı Hizmet - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediyesi'nden Anlamlı Hizmet

Bayraklı Belediyesi\'nden Anlamlı Hizmet

Bayraklı Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan mezarlarda çay ve limonata servisi yaparak, vatandaşlara anlamlı bir hizmet sundu.

03.10.2014 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan mezarlarda çay ve limonata servisi yaparak, vatandaşlara anlamlı bir hizmet sundu. Kurban Bayramı arifesinde kaybettikleri yakınlarını kabirleri başında ziyarete gelenler Bayraklı Belediyesi'nin bu hizmetinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.

Bayraklı Belediyesi Doğançay ve Soğukkuyu mezarlıklarında vatandaşlara çay, su ve limonata servisi yaptı. Bayram arifesinde yine vatandaşların yanında olan ve kaybettikleri yakınlarına dualarla birlikte bayram ziyaretinde bulunan vatandaşları unutmayan Bayraklı Belediyesi, bu anlamlı günde sunduğu hizmetle beğeni kazandı. Sabahın erken saatlerinde yakınlarının mezarı başına gelen vatandaşlar Bayraklı Belediyesi çay servisi aracından da, faydalandı. Öte yandan Bayraklı Belediyesi, bayramın son gününe kadar mezarlık ve kurban satış yerlerine de sabah 09.00'dan akşam 17.00'a kadar ücretsiz servislerle vatandaşlara hizmet verecek. Bayraklı Belediyesi'nin inşası devam eden yeni hizmet binası önünden her saat başı hareket eden servis aracı, Smyrna, Çaymahalle, Erener, Cengizhan, 75'inci yıl mahallerine de uğrayarak Doğançay'a veya Soğukkuyu mezarlıklarına gidiyor.

Arife gününde yakınlarını mezarı başında ziyarete gelenleri de yalnız bırakmak istemediklerini ve bu kapsamda gerek servislerle gerekse; çay ve limonata servisiyle belediyenin yanlarında olduğunu hissettirmeye çalıştıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Her şey Bayraklı ve burada yaşayan insanlarımız için. Bu vesile ile herkesin Kurban Bayramını kutlarım" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediyesi'nden Anlamlı Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement