Bayraklı'da 13 Bin 387 Kişi Ücretsiz Diş Muayenesinden Yararlandı - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da 13 Bin 387 Kişi Ücretsiz Diş Muayenesinden Yararlandı

Bayraklı\'da 13 Bin 387 Kişi Ücretsiz Diş Muayenesinden Yararlandı

Bayraklı Belediyesi, ağız ve diş sağlık alanında verdiği hizmetlerden 9 ayda 13 bin 387 vatandaşın yararlandığını bildirdi.

16.10.2015 12:09

Bayraklı Belediyesi, ağız ve diş sağlık alanında verdiği hizmetlerden 9 ayda 13 bin 387 vatandaşın yararlandığını bildirdi.

Bayraklı Belediyesi, ağız ve diş sağlığı alanında verdiği ücretsiz hizmetler rekora koştu. Ücretsiz ağız ve diş sağlığı hizmeti için yatırımlarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, toplam yedi ağız ve diş sağlığı polikliniği hizmete açarak vatandaşlara önemli bir katkı sağladı. Belediye polikliniğinde, 2015 yılının Eylül ayı itibariyle 13 bin 387 vatandaş tedavi edildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, diş polikliniği hizmetinden binlerce vatandaşın ücretsiz yararlandığını belirterek "Vatandaşlarımızın doğumundan, ölümüne kadar, her zaman yanında oluyoruz. Özellikle üzerinde durduğumuz konulardan biri olan sağlık için poliklinik hizmetlerinden, hasta nakil aracına, ağız ve diş sağlığından, cenaze hizmetlerine kadar pek çok konuda kendimizi daha da geliştirerek örnek projelere imza atıyoruz. Ağız ve diş sağlığı alanında yatırımlarımız sürüyor. Son olarak İhsan Alyanak Kültür merkezinde 7. diş polikliniğimiz açtık. Vatandaşlarımız bu merkezlerden ücretsiz yararlanıyor. Merkezlerimiz randevu sistemiyle çalışıyor. Buraya gelen vatandaşlarımızdan sadece nüfus cüzdanı bilgileri isteniyor. Diğer ilçelerden de diş tedavisi için merkezimize gelen çok sayıda vatandaş var. Sağlık deyince akla gelen bir belediye olma yolunda ilerliyoruz. Sağlık alanında yatırımlarımız sürdüreceğiz" dedi.

7'den 70'e herkesin ücretsiz yararlandığı ağız ve diş sağlığı polikliniklerinde randevuların 0 (232) 341 31 31 numaralı telefon üzerinden yapıldığı bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da 13 Bin 387 Kişi Ücretsiz Diş Muayenesinden Yararlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement