Bayraklı'da Gitaristler Ders Başı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Gitaristler Ders Başı Yaptı

Bayraklı\'da Gitaristler Ders Başı Yaptı

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ücretsiz gitar kursları başladı.

30.07.2015 11:18

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ücretsiz gitar kursları başladı. 190 öğrencinin kayıt yaptırdığı gitar kursunda öğrencilerin hayallerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Gitar kursu Mansuroğlu, Osmangazi, Alpaslan ve Çiçek Semt Merkezleri, 75. Yıl ve İhsan Alyanak Kültür Merkezi, Onur Açık Hava Tiyatrosu ile Sanat Sokağı'nda veriliyor. Haftada 2 saat verilen kursa talep yoğun oldu. Şimdiye kadar 190 kişi gitar kursu için kayıt yaptırarak ders başı yaptı. Kandemir Doğa Eryarar'ın hocalık yaptığı derslerde öğrenciler heyecanı gözlerine yansıdı.

Ailelerinin kendilerine aldıkları gitarlarla yatıp kalkan öğrenciler ilk olarak nota öğrenerek işe başladı. Bir yıl sürecek kurslarda kursiyerler yeteneklerini ortaya koyacak ve her biri gitar çalmanın tüm noktalarını öğrenecek.

GELECEĞİN MÜZİSYENLERİ

Herkesin müzik ile hayatının bir döneminde ilgilendiğini söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Gitar kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilerimize etkinliklerimizde mini konser fırsatı sunduk. Onlar da bu fırsatı büyük bir başarıyla gerçekleştirdi. Yeni kurs döneminde yeni yetenekleri ortaya çıkarıyoruz. Geleceğin gitaristlerini, müzisyenlerini yetiştiriyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Gitaristler Ders Başı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement