Bayraklı'da Ramazan Hazırlıklarında Sona Gelindi - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Ramazan Hazırlıklarında Sona Gelindi

Bayraklı\'da Ramazan Hazırlıklarında Sona Gelindi

Bayraklı Belediyesi kuruluşuyla birlikte geleneksel hale getirdiği Ramazan etkinliklerine bu yıl da devam ediyor.

20.06.2014 12:41

Bayraklı Belediyesi kuruluşuyla birlikte geleneksel hale getirdiği Ramazan etkinliklerine bu yıl da devam ediyor. Bayraklı Belediyesi kentin 11 ayrı noktasına kurulacak çadırlarla günde yaklaşık 5 bin kişiye iftar yemeği dağıtacak.

Kuruluşuyla birlikte vatandaşlarıyla birlikte altıncı kez Ramazan ayında bir araya gelecek olan Bayraklı Belediyesi'nde hazırlıklarda son aşamaya gelindi. İftar çadırları için vatandaşların rahatça ulaşım sağlayabileceği merkez noktalar olarak okullar seçildi. Her yıl katlanarak artan iftar çadırı noktaları bu yıl 11'e çıktı. Ramazan ayı boyunca bu noktalardan yaklaşık beş bin kişiye iftar yemeği verilecek.

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da bu kutsal ayda üzerimize düşen görevi yapmak üzere yola çıktık" diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bu yıl da Ramazan ayına yakışan şekilde vatandaşlarımızın karşısında olacağız. Mansuroğlu Mahallesi'nden Bayraklı Merkezi'ne Cengizhan'dan Yamanlar'a kadar Bayraklı'nın 11 ayrı noktasına iftar çadırı kuruyoruz. Binlerce vatandaşımız buralardan sıcak yemeklerini alabilir ve oruçlarını açabilirler. Bizler de onlarla beraber olacağız. Şimdiden tüm vatandaşlarımız için hayırlı olsun" dedi.

CAMİ TEMİZLİKLERİ HIZLANDI

Öte yandan Bayraklı ilçe sınırları içinde bulunan tüm camiler Ramazan ayı için hazırlanmaya devam ediliyor. Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalarla temizlikleri yapılan ibadethanelerin belediye ekiplerince bakım, onarım ve tadilat gibi işleri de gerçekleştiriliyor.

Bayraklı'da iftar çadırlarınını bulunduğu adresler şöyle;

1.Bayraklı Merkez İftar Çadırı (Sevgi Yolu Arka Sokak )

2.Şehit Cesur İlköğretim Okulu İftar Çadırı

3.80.Yıl Metaş İlköğretim Okulu İftar Çadırı

4.Gümüşpala Mah.(İmbat İlköğretim Okulu) İftar Çadırı

5.Refik Şevket İnce Mah. İftar Çadırı

6.Mustafa Uygur İlköğretim Okulu İftar Çadırı

7.Ümit Boz Tesisleri

8.Mansuroğlu Mah. İftar Çadırı

9.Attaroğlu İlköğretim Okulu İftar Çadırı

10.Yamanlar Çadırı

11.Nafiz Gürman Mah. Çadırı - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Ramazan Hazırlıklarında Sona Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement