Bayram Şekeriniz Saray'dan - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bayram Şekeriniz Saray'dan

Bayram Şekeriniz Saray\'dan

Bayramın en şeker lezzetleri, sevilen bisküvi markası Saray'dan geliyor.

10.07.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramın en şeker lezzetleri, sevilen bisküvi markası Saray'dan geliyor. Saray, Ramazan Bayramı'nda hem ağızları hem sohbetleri tatlandıracak birbirinden özel çikolata ve şekerlerle tüketicilerle buluşuyor.

Saray'ın dekoratif kutuları ile dikkat çeken, lezzetli sütlü ve bitter madlen çikolataları ile içi krema ve fındık dolgulu Cevher Fındıklı Sütlü Çikolatası bayramın tadına tat katıyor.

Saray Bisküvi, bayram coşkusunu düzenleyeceği özel bir yarışma ile de müdavimleriyle paylaşıyor. 10 – 20 Temmuz 2015 tarihleri arasında çocuklarının Saray ürünleriyle çekilen birbirinden şeker fotoğraflarını #bayramsekerim hashtag'iyle paylaşanlar arasından seçilecek 10 şanslı kişi "Bol şekerli sürpriz hediyeler" kazanıyor.

34 yıldır Türkiye'yi bisküvi, gofret, çikolata, kek, kraker, sakız ve şekerleme kategorilerindeki lezzetli atıştırmalıklarla buluşturan Saray Bisküvi, 110 ülkede tüketicilerle buluşuyor. Saray'ın bu bayram için hazırladığı damakları şenlendiren Saray Madlen Sütlü ve Bitter Çikolata, 280 gr, Saray Kare Madlen Sütlü ve Bitter Çikolata, 250 gr, Cevher Fındıklı Sütlü Çikolata, 500 gr gibi ürünlerine Metro, Migros, Beğendik gibi pek çok ulusal, yerel zincir ve marketlerde Türkiye'nin her bölgesinde ulaşılabiliyor.

Saray Bisküvi ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.saraybiskuvi.com.tr, www.facebook.com/saraybiskuvi ve www.twitter.com/Saray_Biskuvi adresleri ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Bayram Şekeriniz Saray'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement