Bayramiç Çekyat Altında Sakladığı Çocuklarına Ait Altınlar Çalındı - Son Dakika
Güncel

Bayramiç Çekyat Altında Sakladığı Çocuklarına Ait Altınlar Çalındı

Bayramiç Çekyat Altında Sakladığı Çocuklarına Ait Altınlar Çalındı

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ne bağlı Gökçeiçi Köyü'nde yaşayan 71 yaşındaki Firdevs Tunca'nın, çekyatın altında sakladığı 3 çocuğuna ait toplam 110 çeyrek altın, 4 bilezik ve 2 takı seti güpegündüz çalındı.

28.04.2015 10:56

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ne bağlı Gökçeiçi Köyü'nde yaşayan 71 yaşındaki Firdevs Tunca'nın, çekyatın altında sakladığı 3 çocuğuna ait toplam 110 çeyrek altın, 4 bilezik ve 2 takı seti güpegündüz çalındı. Firdevs Nine'nin gözyaşları sel oldu. Çanakkale'de yaşayan Fahrettin Tunca, Ferdane Akarsu ve köyde yaşayan Cemile Şahin, altınlarını çalınır korkusuyla saklaması için Bayramiç'e 20 kilometre mesafedeki dağ köy olan Gökçeiçi'ndeki anneleri Firdevs Tunca'ya emanet etti. Anne Tunca, kendisine emanet edilen toplam 4 bilezik, 110 çeyrek altın ve 2 takı setini, 12 haneli köydeki evinde bulunan çekyatın içine sakladı. Dün, (Pazar) öğle saatlerinde Firdevs Tunca, eşi Faik Tunca'nın öğle namazı için camiye gitmesini fırsat bilen Firdevs Tunca, aynı köyde yaşayan kızına ziyarete gitti. Yarım saat sonra evine dönen Firdevs Tunca, evin önünde tanımadığı bir kişiyle karşılaştı. Ardından evine giren yaşlı kadın, odadaki eşyaların dağınık olduğunu görünce aklına altınlar geldi. Çekyatı kaldırıp, içine baktığında ise altınların çalındığını farkedip, durumu bu sırada namazdan dönen eşine anlattı.

Tunca Çifti, durumu jandarmaya bildirdi. Köye gelen jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı. Evde yapılan incelemede, hırsızın evin arka camından kaçarken tabancasını şarjörünü düşürdüğü anlaşıldı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, hırsız ya da hırsızların köye geldikleri motosikletle kaçtıkları ileri sürüldü.

Çocuklarının emaneti olan altınlarının çalınması nedeniyle üzüntü yaşayan Firdevs Tunca, "Yıkıldım artık ben. Altınlar benim olsa gam yemem. Çocuklarımın altınlarını saklayamadım" diyerek, gözyaşlarına boğuldu. Jandarma, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayramiç Çekyat Altında Sakladığı Çocuklarına Ait Altınlar Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement