Baz İstasyonu Hırsızları ve Kundakçıları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Baz İstasyonu Hırsızları ve Kundakçıları Yakalandı

Baz İstasyonu Hırsızları ve Kundakçıları Yakalandı

İzmir’in Bergama ilçesinde, bir GSM şirketine ait yan yana bulunan 3 baz istasyonunda iddiaya göre hırsızlık yapıp sonra ateşe veren 3 zanlı, jandarmanın olay yerinde bulduğu ’çıra’ ile tespit edilip yakalandı.

10.04.2015 09:33

İzmir'in Bergama ilçesinde, bir GSM şirketine ait yan yana bulunan 3 baz istasyonunda iddiaya göre hırsızlık yapıp sonra ateşe veren 3 zanlı, jandarmanın olay yerinde bulduğu 'çıra' ile tespit edilip yakalandı. Şüphelilerin ifadelerinde, "çevreci olduklarını, baz istasyonlarının çevreye zarar verdiklerini, olayı bu yüzden gerçekleştirdiklerini" söylediği öğrenildi.

Olay, geçen Cuma akşamı meydana geldi. Kurfalı mahallesinde bir GSM şirketine ait yan yana bulunan 3 baz istasyonunda hırsızlık yapılıp kundaklandığı ihbarını alan Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede, baz istasyonunun birine ait jeneratörün tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği, diğer baz istasyonunun kapısının zorlandığı ancak içeri girilemediği, kapı önünde bir mangal kömür paketi, bir kömürü tutuşturucu jel kutusu bulurken bir diğer baz istasyonunun tel örgüleri içerisinde bir çıra ve mum, yanan jeneratörün yanında bir inşaat eldiveni bulundu.

Öte yandan baz istasyonu yakınında içerisinde hırsızlıkta kullanılan murç, levye, keser ve bıçak olan poşet bulundu. Jandarma ekipleri, baz istasyonu yanında bulduğu çıra poşetinin üzerindeki adresi tespit ederek satılan iş yerine gitti. Olay günü kimlerin çıra aldığını belirleyen jandarma, iş yeri güvenlik kamera görüntülerinden tespit edip C.S., E.G. ve M.C.Ü'yü yakaladı. Şüpheliler ifadelerinde, çevreci olduklarını, baz istasyonlarının çevreye zarar verdiğini ve olayı birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi. Şüpheli üç kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Baz İstasyonu Hırsızları ve Kundakçıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement