BBP Gaziantep İl Yönetiminde Görev Dağılımı - Son Dakika
Politika

BBP Gaziantep İl Yönetiminde Görev Dağılımı

BBP Gaziantep İl Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı.

26.07.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP Gaziantep İl Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı.

BBP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Başkanlığının geçen ay toplanan genel kurulunun ardından İl Başkanı İhsan Kaya başkanlığında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, görev dağılımı yaptı.

Toplantıda konuşan Kaya, yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyerek, "Genel Merkezin de uygun gördüğü şekilde yönetim kurulu oluştu. Allah, mahcup etmesin. Bu kervanı hep birlikte yürüteceğiz. Teşkilatlar da halkın içinde, halkın gönlünü alarak, onları kazanarak gücünü ayakta tutacak. Yani siyasetin sermayesi insan kazanmak, başka bir şey değil. Bu bakımdan teşkilatımızla ne kadar insan kazanırsak, ne kadar sempatizan toplarsak, kitlelere ne kadar fazla hitap edersek var olma süresini o kadar uzatır ve etkinliğini de o derece artırırız diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İhsan Kaya başkanlığındaki BBP İl Yönetim Kurulunda görev dağılımı şöyle oluştu:

"İl Başkan Vekili Metin Demirçubuk, Başkan Yardımcısı Servet Can, Başkan Yardımcısı Vakkas Kalis, Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan, Başkan Yardımcısı Ahmet Çavuş, Başkan Yardımcısı Ökkeş Taşdemir, Başkan Yardımcısı Muhammet Özcan ve Başkan Yardımcısı Taner Kimya, İl Muhasibi Mehmet Güneş, İl Sekreteri Mehmet Tiryaki ile yönetim kurulu üyeleri Ercan Sarıkayalı, Hakan Kayar, Menderes Polat, Sadullah Öküzcü, Bilal Acar, Ali Kartal, Yağmur Albayram, Nuri Padır, Aydın Kaya, Yüksel Çolak, Recep Berberler, Yunus Eryiğit, Hakan Çetintürk, Hakan Pakhuylu, Hasan Polat, Mesut Koska, Erdal Göçemen, Eyüp Görücü, Hüseyin Sürmeli ve Cevdet Polat."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika BBP Gaziantep İl Yönetiminde Görev Dağılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement