BBP Genel Başkanı Destici: "Üç Kesim İçin İdamı Destekliyoruz" - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkanı Destici: "Üç Kesim İçin İdamı Destekliyoruz"

BBP Genel Başkanı Destici: "Üç Kesim İçin İdamı Destekliyoruz"

BBP Genel Başkanı Destici: "Üç kesim için idamı destekliyoruz"Can Mert ŞİMŞEK/ANKARA,(DHA) BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

28.07.2016 15:15

BBP Genel Başkanı Destici: "Üç kesim için idamı destekliyoruz"

Can Mert ŞİMŞEK/ANKARA,(DHA) BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretin ardından CHP Genel Merkezi önünde basın açıklamasında bulundu.

"ÜÇ KESİME İDAMI DESTEKLİYORUZ"

CHP Genel Merkezin'de Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyarette bulunan Destici, 'Burada tüm kesimler olduğu gibi siyasi partilerde dik duruş sergilediler. Biz burada bu dik duruşlarından dolayı hem camiamız adına hem de demokrasi adına kendilerine teşekkür etmek için ziyarette bulunduk. Burada bu birlikteliğin siyaset ayağının devam etmesi ülkemiz açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah ülkemiz bir an evvel yeni sivil demokrasi bir anayasaya kavuşur. Burada halktan gelen bir idam talebi var biz bu konuyu da Kılıçdaroğlu'na ilettik. Bizler tüm teşkilatımız ile imza kampanyası başlattık. Biz üç kesim için idam istiyoruz; küçük yaşta çocuklara tecavüz edenlere, kurşun sıkan teröristler için ve bu darbeciler için idam cezasını istiyoruz. Bu üç kesim için en ağır şekilde idamı destekliyoruz.' dedi.

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkanı Destici: 'Üç Kesim İçin İdamı Destekliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement