Yunus Bebeği Kaçıran Kadını, Komşusunun İhbarı Yakalattı - Son Dakika
Güncel

Yunus Bebeği Kaçıran Kadını, Komşusunun İhbarı Yakalattı

Yunus Bebeği Kaçıran Kadını, Komşusunun İhbarı Yakalattı

Diyarbakır'da Emine- Emrullah Teyfur çiftinin 4 aylık bebeği Yunus'u kaçıran kadın, komşusunun ihbarıyla yakayı ele verdi.

23.10.2014 00:30  Güncelleme: 00:56

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinde ikamet eden Emine- Emrullah Teyfur çiftinin evinden sünnet yaptırılacağı belirtilerek kaçırılan 4 aylık Yunus Teyfur, götürüldüğü Kulp ilçesine bağlı bir köye polisin akşam karanlığında yaptığı başarılı operasyon ile kurtarıldı.

Yapılan başarılı operasyon ile kurtarılan minik Yunus, ilk olarak Kulp ilçesi devlet hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Gayet sağlıklı olduğu belirtilen Yunus bebeğin anne ve babasına da telefon ile bulunduğu ve sağlıklı olduğu bilgisi verildi.

VALİ DEMİR'İN HELİKOPTER JESTİ YÜKSEKLİK KORKUSUNA TAKILDI

Bu haber ailede ve ailenin yakınları ile oturdukları mahalleliyi sevince boğarken, emniyet minik bebeği ve ailesini aynı gece buluşturmak için helikopter jesti anne ve babanın yükseklik ve helikopter korkusu nedeniyle gerçekleşmedi. Emniyet'ten sorumlu Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir'in talimatıyla Emine ve Emrullah çiftinin minik bebeklerine kavuşması için emniyet müdürlüğü helikopter hazırladı. Ancak çift yükseklik ve helikopter korkuları nedeniyle binmek istemedi ve buluşma sonraki güne kaldı.

HÜZNÜN YERİNİ SEVİNÇ VE MUTLULUK ALDI

Emniyet Müdürlüğü, Yunus bebeği sabah erken saatlerde helikopter ile Diyarbakır'a getirerek ailesine teslim edecek. Bir önceki gece endişe ve üzüntünün hakim olduğu Teyfur çiftinin ikameti ise minik Yunus'un bulunması ile yerine sevinç ve mutluluğa bıraktı. Emine ve- Emrullah çifti çocuklarının bulunmuş olmalarına inanılmaz derecede mutlu olduklarını belirterek, "Biz bebeğimiz kayıpken üzüntü ve acıdan uyuyamazken, inşallah bu gece mutluluktan uyuyamayacağız. Allah'a şükürler olsun. Bize bu mutluluğu yaşatan başta büyük emek sahibi gazeteci komşumuz Engin Öztürk'e ve bütün basın mensuplarına, emniyet birimlerine ve Vali Yardımcımız Sayın Mehmet Demir'e, Sayın Valimize, Başbakan'ımıza, Cumhurbaşkanımıza tüm yetkililere, emeği geçen, yüreği bizimle çarpan herkese teşekkür ederiz" dediler.

ANNE, BABA TEYFUR: DERSİMİZİ ALDIK

Anne ve baba Teyfur, başlarına gelen olayın kendilerine büyük bir ders olduğunu ve diğer ebeveynlere ders olmasını da dileyerek, "Artık herkese inanma noktasında herkes dikkatli olsun. Sorgulayıcı ve dikkatli olsun körü körüne işler yapmaya kalkmasın" diye konuştular.

Teyfur ailesinin yakınları ve komşuları ise aile ile üzüntüye boğulduklarını, Yunus'un bulunmasıyla bunun sevince dönüştüğünü belirterek, "Allah kimseye böyle acı yaşatmasın. Nasıl teselli vereceğimizi de bilmiyorduk. Bebeğin bulunmasında emeği geçenlerden Allah binlerce kez razı olsun" şeklinde konuşarak sevinçlerini dile getirdiler.

Gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen aileye hala 'geçmiş olsun' ziyaretleri yapılmaya devam ediyor.

İHBARCI KADIN: YÜREĞİM YANDI

Bu arada, minik Yunus'un kaçıran kadının komşusu tarafından ihbar edildiği öğrenilirken, ihbarda bulunan komşu kadının 'Televizyonlarda gördüm yüreğim yandı' dediği belirtildi.Bebeği kaçıran kadın ve evde bulunan kadının eşi olduğu öğrenilen kişilerde gözaltına alınırken, gece boyunca yapılan sorgularının ardından yarın sabah savcılığa sevk edilecekler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yunus Bebeği Kaçıran Kadını, Komşusunun İhbarı Yakalattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement