Bedensel Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Bedensel Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası

Bedensel Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası

Kırşehir'den şampiyonaya katılan üç sporcu, kategorilerinde Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

19.08.2014 13:47

Kırşehir'den, Badminton Engelliler Türkiye Şampiyonası'na katılan üç sporcu, kategorilerinde Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Bedensel Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası'nın 11-14 Ağustos günleri Aksaray'da, 33 ilden 160 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildiği anımsatıldı.

Şampiyonaya, Kırşehir adına kurum antrenörlerinden Adem Doğan başkanlığında 9 sporcunun katıldığının belirtildiği açıklamada, SL4 tek erkeklerde Sait Ayhan'ın, SS6 tek bayanlarda Serap Paktunç'un, WH1-WH2 kategorisinde ise Özcan Kara'nın Türkiye üçüncülüğü elde ettiği kaydedildi.

Açıklamada, antrenör Doğan'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Şampiyona zorlu ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Alınan bu derecelerin kolay elde edilmediğini belirtmek isterim. Şehrimize bir ilki yaşattığımız için mutlu ve gururluyuz. Bu bir başlangıç, daha çok çalışarak Kırşehir'imize daha fazla madalya getirmeyi hedefliyoruz. Şükürler olsun ki emeklerimizin karşılığını aldık. Şampiyonada başarılı olan sporcularımı yürekten kutluyorum. Şampiyonaya hazırlık aşamasında desteklerini esirgemeyen, gerek maddi gerekse manevi yanımızda yer alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Şaban Güneş'e şahsım ve sporcularım adına teşekkür ediyorum." - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bedensel Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement