Beka-Der'den Meslek Eğitimi Semineri - Son Dakika
Eğitim

Beka-Der'den Meslek Eğitimi Semineri

Beka-Der\'den Meslek Eğitimi Semineri

Batman Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği (Beka-Der) tarafından Sasonlu öğrencilere meslekler hakkında seminer verildi.

23.04.2014 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beka-Der tarafından Sason’daki çeşitli liselerde öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak düzenlenen meslek tanıtım seminerinde 7 farklı meslek grubu hakkında bilgi verildi.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilere ve henüz hangi mesleği seçeceğine karar verememiş olan öğrencilerin meslekler hakkında bilgi sahibi olması için düzenlenen meslek tanıtım seminerine öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Meslek tanıtımlarını, Doktor Ayhan Alphan, Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Celalettin Çetiz, Ekonomist Emrullah Bardakçı, Avukat Ömer Baydar, Gazeteci Ferit Tunç, Petrol ve Doğalgaz Mühendisi Yakup Bingöl, Eczacı Lokman Güneş gibi alanlarında mesleklerini icra edenler katıldı.

BU TÜR ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Batman Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Ferit Tunç, öğrencilere yönelik bu çalışmalarının devam edeceğini belirterek: “Batman ilçelerinde okuyan öğrencilerin ileride seçeceği meslek hakkında bilgi sahibi olabilmesi için böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Hangi mesleğin ne tür avantajlarının ve dezavantajlarının olduğunu mesleğinde işi icra edenlerden öğrenmeleri daha doğrudur. Öğrenciler oldukça zeki ve kendilerine verdiğimiz bilgiler umarım faydalı olmuştur” dedi. 

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Beka-Der'den Meslek Eğitimi Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement