Bekçi, Banka Kredi Çekerek Milletvekili Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Bekçi, Banka Kredi Çekerek Milletvekili Aday Adayı Oldu

31 yıl bekçi olarak görev yapan Salih Uğurlu, görevinden istifa edip 5 bin lira banka kredisi çekerek AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

07.09.2015 10:39  Güncelleme: 15:44

Ankara ve Kırşehir'deki karakol ve polis merkezlerinde 31 yıl bekçi olarak görev yapan Salih Uğurlu, görevinden istifa edip 5 bin lira banka kredisi çekerek AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

RESMEN ADAY ADAYI

Başvurusunu AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'na veren Uğurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimler için görevinden istifa ederek siyasi yaşama atıldığını söyledi. Ankara'daki karakollarda yıllarca görev yaptıktan sonra 3 yıldır memleketi Kırşehir'in Kaman ilçesinde bekçi olarak çalıştığını ifade eden Uğurlu, fikirlerini benimsediği için AK Parti'den aday adayı olduğunu belirtti

ADAYLIK İÇİN 5 BİN LİRA KREDİ

Uğurlu, aday adaylığı başvurusu için gereken parayı 5 bin lira kredi çekerek temin edebildiğine işaret ederek, krediyi 24 ay taksit yaptırarak ödeyeceğini kaydetti. Kaman'da herkesin kendisini ismiyle değil, göreviyle tanıdığını anlatan Uğurlu, şöyle konuştu: "Emniyet teşkilatında 31 yıl bekçi olarak görev yaptım.

"MADDİ İMKANLARIM KISITLI"

Maddi imkanlarım kısıtlı olduğu için kredi çekerek aday adaylığı için başvurdum. İçimden gelerek aday adayı oldum. Kimse beni zorlamadı. Memlekete barış ve huzur gelmesi için bekçinin de bu çorbada bir tuzu bulunsun istiyorum. Bizler alt tabakayız ve sorunları daha net görürüz. Tabanda olduğumuz için sorunlara gayet vakıfım."Uğurlu, hayatının zorluklarla geçtiğini ve 3 çocuğunu okutarak hayata hazırladığını dile getirerek, "Nasipse Kırşehir'den aday adayıyız.

"EZİLENLERİN SESİ OLACAĞIM"

Halkımız da tercih ederse onların, ezilenlerin sesi olacağım. Gariplerin sesi olmaya çalışacağım. Haksızlıkların karşısında duracağım. Eksik hizmet gelmişse onları tamamlamaya ve halkın sesini yukarıya duyurmaya çalışacağım." dedi.

Bekçi, Banka Kredi Çekerek Milletvekili Aday Adayı Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bekçi, Banka Kredi Çekerek Milletvekili Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • gul: bekçimiz eksikti şimdi tam oldu 16 9 Yanıtla
  • Ahsen: Bir sen eksikti n lazım degilsnz 19 3 Yanıtla
  • ali: Gerizekalı 7 7 Yanıtla
  • 40: Arkadaş ihale alamazsınız, amir mudur olamazsın ha kurum değiştirip yan gelip yatacaksan çocukları işe koyacak isen süper hareket 5000 tl Ye yazık etmissin 9 4 Yanıtla
  • YILDIRIM: GİTTİ 5 BİN TL... 4 0 Yanıtla

Advertisement