Belediye Başkan Vekili Çalışmaları Denetledi - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkan Vekili Çalışmaları Denetledi

Belediye Başkan Vekili Çalışmaları Denetledi

Batman Belediyesi Başkan Vekili Hürriyet Kaytar, çalışma sahalarını denetledi.

30.07.2016 12:16

Kaytar çalışma sahalarını denetledi

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün yaz hamlesi olarak başlattığı çalışmalar Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar tarafından denetlendi.

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün 250 bin ton asfalt serimi, 250 bin metrekare kilit taşı döşeme ve yeni yol açma hedefi ile başlatmış olduğu yaz hamlesi çalışmaları kentin değişik noktalarında sürdürülüyor.

Karşıyaka, Bayındırlık Mahallelerinde kilit taşı döşeme çalışmaları sürdürülürken; Pazaryeri, Petrolkent, Fatih, Seyitler ve Güneykent Mahallelerinde ise asfalt yama ve asfalt serim çalışmaları devam ediyor.

Hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmalar bugün Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar, Eş Başkan Yardımcısı İdris Ekmen ve Fen İşleri Müdürü Onur Kaya tarafından denetlendi.

"28 BİN METREKARE KİLİT TAŞI DÖŞEDİK"

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Kaytar, "şu anda parke taşı döşeme ile ilgilenen iki ekibimiz var. Ekiplerimizden biri Karşıyaka Mahallesinde çalışmalarını sürdürürken diğer ekibimiz ise Bayındırlık Mahallesinde çalışıyor. Karşıyaka Mahallesinde şu ana kadar yaklaşık olarak 8 bin metre kare kilit taşı döşedik. Çalışmalarımız hala devam etmektedir. Bayındırlık Mahallesinde ise şu ana kadar 20 bin metre kare kilit taşı döşenmiştir. Karşıyaka ve Bayındırlık Mahallelerindeki çalışmaların ardından Seyitler, Güneykent, Çay ve Yeşilkent Mahallelerinde ekiplerimizin çalışmaları devam edecek" dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Asfalt serim çalışmalarına ilişkin de bir açıklama yapan Kaytar, '' Asfalt serim ve yama ekibimizde çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz bugüne kadar 5 bin ton asfalt serimi yaparken, 11 bin ton yama yaptı. Pazaryeri, Petrolkent ve Fatih Mahallelerinde asfalt yama ekiplerimiz çalışmalarını sürdürürken asfalt serim ekibimiz ise Belde, Fatih, Seyitler ve Güneykent Mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor'' şeklinde konuştu.

"BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNUZ"

Belediye çalışmalarına ilişkin konuşan Çamlıca Mahallesi sakini Kadri Doğan, ''Belediye'nin yapmış olduğu çalışmalardan ve hizmetlerden büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Daha önce bizim mahallenin yollarından çamur yüzünden yürüyemiyorduk, arabalar çukurlardan dolayı geçemiyordu. Belediyemiz buraların tamamını asfaltlayarak herkesin rahatça hareket edebileceği, arabaların rahatça geçebileceği yollar yaptı. Belediyemiz üzerine düşen tüm sorumluluğu fazlasıyla yerine getiriyor. Belediyemizden oldukça memnunuz'' ifadelerini kullandı.



Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Belediye Başkan Vekili Çalışmaları Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement