Belediye Başkan Yardımcısının İçinde Bulunduğu Otomobil Traktörle Çapıştı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkan Yardımcısının İçinde Bulunduğu Otomobil Traktörle Çapıştı: 4 Yaralı

Belediye Başkan Yardımcısının İçinde Bulunduğu Otomobil Traktörle Çapıştı: 4 Yaralı

Bursa'nın İnegöl İlçesinde içinde İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve iki belediye meclis üyesinin bulunduğu otomobil traktörle çarpıştı.

17.08.2014 04:32

Bursa'nın İnegöl İlçesinde içinde İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve iki belediye meclis üyesinin bulunduğu otomobil traktörle çarpıştı. Kazada aralarında Kansu'nun da bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 21.00 sıralarında Ahmet Türkel Çevreyolu'nda meydana geldi. AK Parti'li Belediye Meclis Üyesi Süleyman Yılmaz'ın kullandığı 16 KJM 61 plakalı otomobil, Burhaniye Mahallesi Hazine Sokak'tan çevreyoluna çıkmakta olan Ramazan Ok (56) idaresindeki 16 PD 139 plakalı traktörle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktörün ön kısmı koparak, yaklaşık 40 metre ileri savrulurken otomobil ise karşı yola geçerek ancak durabildi. Kazada, sürücüler Süleyman Yılmaz ve Ramazan Ok ile otomobilde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve AK Parti'li Belediye Meclisi Üyesi Berat Ertopuz yaralandı. Yaralılardan Adil Kansu, Süleyman Yılmaz ve Berat Ertopuz bir otomobil ile hastane götürülürken traktör sürücüsü Ok, 112 Acil Servis görevlilerince İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın duyulmasının ardından AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve parti teşkikatı, hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı. Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, hastane önünde yaptığı açıklamada " Kazada 4 kişinin hafif şekilde yaralandığı belirterek, arkadaşlarımız bir düğüne giderken çevre yolunda traktörle çarparak kaza yaptılar. Belediye başkan yardımcımız Adil Kansu, Süleyman Yılmaz,Berat Ertopuz ve traktör sürücüsü Ramazan Ok, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Durumları şuan itibariyle iyi." diye konuştu

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkan Yardımcısının İçinde Bulunduğu Otomobil Traktörle Çapıştı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement