Belediye Başkanı Akdoğan Halkın Arasında - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Akdoğan Halkın Arasında

Belediye Başkanı Akdoğan Halkın Arasında

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan öğle namazı sonrasında cami çıkışı cami cemaati ve yoldan geçen vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.

02.05.2013 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışmaları yerinde inlemenin yanı sıra halkla diyalog içerisinde olan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Paşakapı Caddesinde yapımı devam eden kaldırım çalışmalarını gezdi. Öğle namazı sonrası Paşa Cami çıkışında vatandaşlara tek tek tatlı ikram etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın ikramına teşekkür eden vatandaşlar; "Her zaman yanımızda ve halkın arasında olduğu için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yoğun çalışmalarına rağmen bizlerle bir araya gelmeyi ihmal etmiyor" şeklinde konuştular.

Öğle namazından sonra ziyaretine devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde Devlet Hastanesini de ziyaret ederek hastalarla ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek onların ihtiyaçları ve isteklerini sordu. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan hastane ziyaretini AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen ile birlikte gerçekleştirerek hastalara şifa olsun temennisinde bulundular.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ayrıca Süleyman Ocak'ın babasının vefatı dolayısıyla Niğde'ye gelen TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut ile birlikte cenaze evine taziye ziyaretinde bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Akdoğan Halkın Arasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement