Belediye Başkanı Gece Nöbette Gündüz Sahada - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Gece Nöbette Gündüz Sahada

Belediye Başkanı Gece Nöbette Gündüz Sahada

Şanlıurfa’nın Harran ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, gece demokrasi nöbetlerine katılırken gündüz ise kanaat önderleri ve vatandaşlarla görüşerek, moral ve motivasyon yükseltiyor.

01.08.2016 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Harran ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, gece demokrasi nöbetlerine katılırken gündüz ise kanaat önderleri ve vatandaşlarla görüşerek, moral ve motivasyon yükseltiyor.

Geçtiğimiz günlerde 30 metrelik iki bayrakla Harran Belediyesi öncülüğünde "Cumhuriyet ve Demokrasi" yürüyüşü yapan Harranlılar, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi tek bayrak etrafında toplandı. Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise, gece demokrasi nöbetlerine katılarak, vatandaşlara destek verirken gündüzleri ise ilçeye bağlı tüm yerleşim birimlerini tek tek gezerek, kanaat önderleri ve vatandaşlarlya bir araya geliyor. halkla sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Özyavuz, vatandaşların moral ve motivasyonunu da yükseltiyor. Özyavuz, "Harranlı hemşehrilerim yüzde yüz katılımla demokrasisine sahip çıktı. Partili-partisiz tüm Harranlılar tek bayrak etrafında toplandı. Ne mutlu bize ki Harran bu süreçte tarihe adını altın harflerle yazdıranlar arasında yer aldı" dedi.

Yoğun katılımdan dolayı halka teşekkür eden Başkan Özyavuz, Türkiye'yi bölmek-parçalamak isteyen tüm art niyetlilerin halkın dik duruşu karşısında hayal kırıklığı yaşadıklarını belirterek, "Halkın milli adresine topları da tüfekleri de yetmedi. Şükürler olsun ki bu cesur yürekli milletimin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Allah bir daha milletimize 15 Temmuz 2016 kara gecesini yaşatmasın" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Gece Nöbette Gündüz Sahada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement