Belediye Başkanı Kara ile Yardımcıları TOKİ'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Kara ile Yardımcıları TOKİ'yi Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Kara ile Yardımcıları TOKİ\'yi Ziyaret Etti

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, belediye başkan yardımcılarıyla birlikte Mehmet Sanlı Mahallesindeki TOKİ konutlarını ziyaret etti.

16.07.2014 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, belediye başkan yardımcılarıyla birlikte Mehmet Sanlı Mahallesindeki TOKİ konutlarını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Hasan Kara, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Eryılmaz ve Cuma Özdemir ile birlikte Mehmet Sanlı Mahallesindeki TOKİ'ye geldi. Teravih namazını her akşam bir mahalledeki camide kılan Başkan Kara ve beraberindekiler teravih namazından sonra cami cemaati ile birlikte bir süre sohbet etti. Başkan Kara, cami avlusundaki çocuklara çeşitli hediyeler dağıttıktan sonra 2'inci etap TOKİ 1'inci kısım Yönetim Kurulunun bulunduğu yönetim merkezini ziyaret etti. Burada TOKİ 1'inci Kısım Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dağ, yönetim Kurulu üyesi Mehmet Celil, Mehmet Sanlı Mahallesi Muhtarı İsmail Sağlam, TOKİ Site Müdürü İsa Kılıç ile site sakinleriyle bir araya gelen Kara, TOKİ'deki kanalizasyon sıkıntısı başta olmak üzere bütün sorunları bildiklerini ve kısa süre içerisinde çözeceklerini, 21 Temmuz tarihinde Kilis'e gelecek olan Maliye Başkanı Mehmet Şimşek'in onuruna verilecek olan iftar programına herkesi davet ettiklerini söyledi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Kara ile Yardımcıları TOKİ'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement