Belediye Başkanı Tahmazoğlu Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Tahmazoğlu Demokrasi Nöbetinde

Belediye Başkanı Tahmazoğlu Demokrasi Nöbetinde

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarla Demokrasi Meydanı’nda milli irade için nöbete tüm ekibiyle birlikte devam ediyor.

30.07.2016 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarla Demokrasi Meydanı'nda milli irade için nöbete tüm ekibiyle birlikte devam ediyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 15 Temmuzdan bu yana demokrasi nöbetini sürdürüyor. Belediyenin tüm imkanlarını vatandaşlar için seferber eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, adeta karnaval havasında geçen demokrasi nöbetinde vatandaşları tek tek ziyaret ederek moral veriyor.

"İşten çıkıp nöbete geldiler"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Demokrasi Meydanı'nda nöbet tutmak için gelen fabrika işçilerinin sofrasına misafir oldu. Tahmazoğlu işçilerin büyük fedakarlık yaptığını belirterek, "Demokrasi Meydan'ında demokrasi nöbetimiz devam ediyor. Akşamdan başlayarak sabah namazına kadar devam eden bir nöbet. Bu nöbete kadınlar, çocuklar, gençler, memurlar, işçiler herkes destek veriyor. Allah hepsinden razı olsun. Fabrika da çalışan işçi kardeşlerimiz, iş kardeşlerimiz işten çıkıp direk meydana gelmişler. Daha evlerine gitmeden buraya gelmişler. Gündüz Fabrikada çalışıp geceyi burada geçirmek oldukça zor. İşçi kardeşlerimiz milli irade için fedakarlık yapıyorlar. Melese vatansa her şeyimiz feda olsun" dedi.

Fabrika çalışanları olarak Milli İrade nöbeti için Demokrasi Meydanına geldiklerini belirterek, "Başkanımızın bu dik duruşundan taviz vermeden sürdürmesini istiyoruz. Bu vatanda herkesin bir hakkı var. Bizde işçiler olarak burada Demokrasi nöbetindeyiz. Bizim aramızda Alevi'si, Sünni'si, Kürdü, Türkü var. Biz Vatanımız için buradayız. Üç beş çapulcuya biz bu vatanı teslim etmeyiz" dediler.

Belediye işçileri milli irade için nöbette

Şahinbey Belediyesi işçileri gündüz belediyede vatandaşlara hizmet vermeye devam ederken, gecede Demokrasi Meydanı'nda da hem nöbet tutuyor hem de Milli İrade nöbeti tutmaya gelen vatandaşa hizmet veriyor. Tahmazoğlu ile birlikte hizmet veren personel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci bir emrine kadar gece gündüz çalışmaya devam edecek.

Anı defterine yoğun ilgi

Şahinbey Belediyesi, Demokrasi Meydanı'nda milli irade nöbeti tutan vatandaşların düşüncelerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmesi için anı defteri platformuna ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Vatandaşlar anı defterine FETÖ ile ilgili fikirlerini yazarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiklerini ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Tahmazoğlu Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement