Sarıkamış Belediye Başkanı Toksoy, Dualarla Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Belediye Başkanı Toksoy, Dualarla Göreve Başladı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde belediye başkanlığını kazanan Göksal Toksoy, kurban kesiminin ardından yapılan dualarla göreve başladı.

03.04.2014 16:01  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış ilçesinde AK Parti'den belediye başkanlığını kazanan Göksal Toksoy, dualarla göreve başladı.

AK Parti Kars Milletvekilli Yunus Kılıç, belediye düğün salonunda düzenlen toplantıda yaptığı konuşmada, kentin tarihiyle doğasıyla insanıyla birçok özelliği olduğunu belirterek, Sarıkamış'ın şehitlere ev sahipliği yapan diyar olduğunu söyledi.

Her aileden şehidin olduğu bir vatan toprağı olduğunu vurgulayan Kılıç, "Sarıkamış'ın kendi sorunlarına çözüm getirecek aday ve partiyi seçerek bir kez daha aklını kullandı. Özellikle AK Parti'nin ülkemizde yeşertmiş olduğu kardeşlik havasında, bu ülkede son 12 yıldır hizmet üreten ve bunun yanında insanına karşı hürmet üreten ve her insanı, her ferdi dinine, kökenine bakmadan seven, başbakanına ve AK Parti'ye Sarıkamış güvenmiş ve onay vermiştir" diye konuştu.

Milletvekili Ahmet Arslan da seçimde canla başla çalışan herkese teşekkür ederek, yeni seçilen başta belediye başkanı, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerine, mahalle ve köy muhtarlarına başarılar diledi.

Başkan Toksoy ise Sarıkamış halkının işi ehline teslim ettiğini ifade ederek, "Sıra bizde. Biz Sarıkamış halkına layıkıyla hizmet edeceğiz" dedi.

Milletvekili Kılıç, kurbanlığın kesimine yardım etti

Konuşmaların ardından belediye binası önünde düzenlenen kurban kesim törenine geçildi. Kurban kesecek kasaplar, büyükbaş hayvanın yere yatırılmasında zorlanınca devreye mesleği veterinerlik olan Milletvekili Kılıç girdi.

İpi eline alarak, kurbanlık düveyi bağlayan Kılıç, kurbanlığın yere yatırılmasını sağladı ve nasıl kesileceğini anlattı. Çevredeki vatandaşlar da Kılıç'ı alkışladı.

Kurban kesiminin ardından dua edildi. Toksoy, makama geçerek, tebrikleri kabul etti. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Belediye Başkanı Toksoy, Dualarla Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement