Belediye Başkanı Yıldız, Belediye Personeli ile İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Yıldız, Belediye Personeli ile İftarda Buluştu

Belediye Başkanı Yıldız, Belediye Personeli ile İftarda Buluştu

Ürgüp ilçesinde, her yıl ramazan ayında olduğu gibi bu yılda belediye personeliyle düzenlenen iftara katılan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, tüm belediye personelinin ramazan ayını tebrik ederek "Ürgüp için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz.

03.07.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ürgüp ilçesinde, her yıl ramazan ayında olduğu gibi bu yılda belediye personeliyle düzenlenen iftara katılan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, tüm belediye personelinin ramazan ayını tebrik ederek "Ürgüp için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Ürgüp Belediyesi Turgut Özal İş Merkezi'nde düzenlenen iftar programında konuşan Belediye Başkanı Yıldız, "Bir günü, bir gününe eşit olan zarardadır düsturu ile her gün bir önceki günden daha fazla çalışacağız, Ürgüp'e en iyi hizmeti el birliği ile ulaştıracağız" dedi. Yıldız ayrıca bu güne kadarki özverili çalışmalarından dolayı belediye personeline teşekkür etti.

İftar programına Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve belediye personellerinin yanı sıra Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç ve Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Halil Özdemir'de katıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Yıldız, Belediye Personeli ile İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement