Belediye Başkanından Halka "Kapısız Hizmet" - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanından Halka "Kapısız Hizmet"

Mudurnu ilçesinde belediye başkanı ve kurum çalışanları, halka daha iyi hizmet için kapısı bulunmayan ofislerde hizmet veriyor Belediye Başkanı İnegöl: "Kapısız belediye başkan makam odası başka yerde yok. İnşallah başkanlarımız da bizi örnek alır"

06.03.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudurnu ilçesinde belediye başkanı ve kurum çalışanları, halka daha iyi hizmet için kapısı bulunmayan ofislerde hizmet veriyor.

Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şeffaf ortamda halka daha kaliteli hizmet vermek için çalıştıklarını söyledi.

İnegöl, belediyenin çok güzel bir binada hizmet verdiğini belirterek, "Belediye personelimizle açık salon ortamında hizmet vermekteyiz. Tüm çalışan arkadaşlarımızla iç içe ortamda çalışıyoruz. Böylelikle işin takibi ve sonuçlandırılmasını yakından görebiliyoruz. Belediyeye gelen vatandaşımız, başkanın bile görebildiği ortamda işini yaptırabiliyor" diye konuştu.

Personelin kapısız ortamda çalıştığını, kendisinin bulunduğu alanda da kapı olmadığını anlatan İnegöl, "Biz belediye çalışmalarını halka açık alanda yapıyoruz. Bir personelin ne yaptığını diğerleri de görüyor. Böylelikle vatandaşlarla işlerinin halledilip edilmediği konusunda görüşmelerimiz personelimizin önünde oluyor. Öte yandan, belediye encümen ve meclis toplantılarını halka açık ve hoparlörden anons ederek yapıyoruz" şeklinde konuştu.

İnegöl, bu tür uygulamanın bütün kamu kuruluşlarında olması gerektiğini ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Vatandaşlarımız belediye başkanlarının makam odasının önünde beklemeden işlerini halledebilmeli. Türkiye'de bu tür belediyeler banka sistemi gibi elektronik ortamda yapılıyor. Kapısız belediye başkan makam odası başka yerde yok. İnşallah başkanlarımız da bizi örnek alır. Bu kadar şeffaf bir belediye olmasından dolayı gelen konuklar bize teşekkür ediyor, böyle bir cesaretten dolayı kutluyorlar bizi." - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanından Halka 'Kapısız Hizmet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement