Belediye Çalışanlarına İftar - Son Dakika
Yerel

Belediye Çalışanlarına İftar

Belediye Çalışanlarına İftar

Kütahya’nın Simav İlçesinin AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan, belediye çalışanları ve ailelerine iftar yemeği verdi.

21.07.2014 12:05

Kütahya'nın Simav İlçesinin AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan, belediye çalışanları ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Eynal Kaplıcaları Firuze Düğün Salonundaki iftar yemeğine eşi Ayten Özkan ile birlikte katılan Başkan Özkan konuklarını kapıda karşıladı.

Daha sonra masaları dolaşan Başkan Özkan personel ve ailelerinin hal ve hatırlarını sordu, sorunlarıyla ilgilendi.

Başkan Özkan davete icabet ettikleri için belediye personeline teşekkür etti. Beşikten mezara kadar geniş bir yelpazede hizmet sunduklarını dile getiren Başkan Özkan, bu hizmetlerde en büyük payın belediye çalışanları ve onların fedakar ailelerine ait olduğuna vurgu yaptı.

Çalışmalarıyla Simavda yaşayanları mutlu etmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Özkan, "Görevimizin kutsal olduğu kadar zor olduğunun bilinci içerisindeyiz. Özellikle şu sıralar kanalizasyon çalışmaları dolayısıyla halkımızın sıkıntı çektiğini biliyoruz. Ancak kendilerinden biraz daha sabırlı olmalarını istiyorum. Çalışmalar çok yakın bir süreçte tamamlanacak. Tamamlandığında Simav eskiden çekilen sıkıntılardan kurtulmuş olacak. Kanalizasyon çalışmaları dolayısıyla bozulan yollarımızın bir kısmını tamir etmeye çalışıyoruz. Bir kısmını da çalışmalar bittiğinde asfalt yapacağız. Kanalizasyon bitince 2015'de belediyemize çok büyük kayıplar verdiren içme suyu şebekemizin değişimine başlayacağız. Bu süreçte fedakarça çalışarak halkımızın sıkıntılarını en aza indirmede canla başla çalışan personelimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sizlerden aynı fedakarlığı bekliyorum " dedi.

Bu tür organizasyonların kurumdaki birlik ve beraberliğin pekişmesinde önemli rol oynadığına vurgu yapan Başkan Özkan, "Simav Belediyesi çok büyük bir ailedir. Bu ailenin birer ferdi olarak sizlerle bu anlamlı günde bir araya gelmek ve çoluk çocuk birlikte iftar açmak istedik. Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Allah'a şükür şu ana kadar yine sizlerin sayesinde yapılan tüm hizmetlerden, vatandaşlarımızın memnuniyetini alıyoruz. Biz bu memnuniyeti aldığımızda sizlerin sayesinde olduğunu gönül rahatlığıyla söylüyoruz. Çünkü Belediyenin idari kadrosu bu işi tek başına yapamaz. Sizlerle beraber bu hizmetleri yapıp, hayır duaları alabilmeyi Rabbim her zaman bizlere nasip etsin. Sağlık sıhhat içerisinde nice ramazanlara çıkmayı Rabbim bizlere niyaz etsin. Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum" şeklinde konuştu.

Belediyenin çalışanlarına verdiği iftar davetine Belediye Başkan yardımcısı Yılmaz Girgin, Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner'de katılarak destek verdi. ( MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Çalışanlarına İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement