Belediye ve Kaymakamlıkta Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Belediye ve Kaymakamlıkta Bayramlaşma

Belediye ve Kaymakamlıkta Bayramlaşma

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, önce belediye personeli ile sonra da Kaymakam Yüksel Ünal ve Kaymakamlık personeliyle bayramlaştı.

26.07.2014 12:33  Güncelleme: 14:05

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ramazan Bayramı münasebetiyle önce belediye personeli ile sonra da Kaymakam Yüksel Ünal ve Kaymakamlık personeliyle bayramlaştı.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ramazan Bayramı münasebetiyle önce belediye personeli ile bayramlaştı. Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile belediye personelinin katıldığı bayramlaşma töreni Birlik Mahallesi'nde bulunan yeni belediye binasında gerçekleşti.

Bayramlaşma töreninde konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, bayramı bayram gibi idrak edebilmek gerektiğini belirterek "Aslında şu an İslam dünyasında yaşanan acıların ortasında bayram etmek hiç içimizden gelmiyor. Bayramı sevinç içerisinde karşılamamız gerekirken derin üzüntü içindeyiz. Yine de bayram dostlarla beraber olmak, dostlukları ve kardeşliği yenilemek ve her şeyden önemli kardeşliği yeniden hatırlamaktır" dedi.

Belediye personeli ile tek tek bayramlaşan Başkan Göksu, personele aileleri ve dostlarıyla bayramlaşmayı ihmal etmemelerini tavsiye etti.

Başkan Göksu buradaki törenin ardından AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, belediye başkan yardımcıları ve danışmanları ile birlikte Esenler Kaymakamlığına geçtiler. Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Müftüsü Halil Şekerci ve Kaymakamlık personeliyle bayramlaşan Başkan Göksu, burada da Kaymakamlık çalışanlarının bayramını tebrik etti, ardından da hizmete yeni giren Kaymakamlık binasını gezdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye ve Kaymakamlıkta Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement