Belediyecilikte BBP Modeli, Antalya'da Açıklanacak - Son Dakika
Güncel

Belediyecilikte BBP Modeli, Antalya'da Açıklanacak

Belediyecilikte BBP Modeli, Antalya\'da Açıklanacak

Belediyecilikte BBP modeli, Antalya’da açıklanacak.

06.02.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediyecilikte BBP modeli, Antalya'da açıklanacak.

Büyük Birlik Partisi Antalya kampı, Genel Başkan Mustafa Destici'nin de katılımıyla 7-9 Şubat tarihlerinde Kemer Daima Resort Hotel'de yapılacak. Programda, Optimar Araştırma Genel Müdürü Hilmi Daşdemir sunum yapacak.

Büyük Birlik Partisi'nin belediye başkan adayları ve il başkanları, Antalya Kemer'de düzenlenecek 'BBP Özgün Belediyecilik Modelinin Açıklanması ve Parti İçi Eğitim Toplantısı' ile iletişim programında buluşuyor. 7 Şubat Cuma günü saat 10.00'da BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin açılış konuşmasıyla başlayacak eğitim programında liderlik, güzel konuşma ve hitabet, motivasyon, kurumsal üyelik erdemi, siyasal kampanya yönetimi, yerel yarışta algı yönetimi, kişisel imaj ve beden dili konuları, alanında uzman eğitmen ve akademisyenler tarafından BBP adaylarına aktarılacak.

Program kapsamında Optimar Araştırma Genel Müdürü Hilmi Daşdemir tarafından 'Kamuoyundaki BBP Algısı Araştırması ve Güncel Siyasi Analiz' konulu sunum gerçekleştirilecek.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Antalya kampımızda özellikle BBP'nin özgün belediyecilik modelini anlatacağız. Ayrıca, belediyecilik sistemindeki yeni gelişmeleri masaya yatırırken, halkla ilişkiler, algı yönetimi, propaganda gibi konularda, belediye başkan adaylarımıza ve il başkanlarımıza yönelik bilgilendirme de yapılacak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediyecilikte BBP Modeli, Antalya'da Açıklanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement