Belediyelerden Ortak Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Belediyelerden Ortak Bayramlaşma

Belediyelerden Ortak Bayramlaşma

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi ortaklaşa bayramlaşma töreni düzenlendi.

17.07.2015 15:50

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi ortaklaşa bayramlaşma töreni düzenlendi.

Dede Korkut'ta düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, huzur içerisinde geçen Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı'na kavuştuklarını ifade etti. Çakır, herkesin Ramazan Bayramını tebrik ederek, "Ramazan ayı ilimizde huzur içerisinde geçti. Güzel bir coşku ve yardımlaşma vardı. Çok güzel programlarımız vardı. Bütün ilçelerimizde Ramazan etkinlikleri düzenlendi" dedi.

Coşkulu bir bayram geçirdiklerini dile getiren Çakır, "Çok kalabalık bir katılımla bayramı kutluyoruz. Bayramları, bayram tadında yaşamak nasip olsun. Bayramlar bizim için kutsal ve özel günler. Bayramlar, kırgınlıkların ve dargınlıkların yok olduğu günler. Bu günlerde dayanışma, dostluk ve kardeşlik artıyor. Dolayısıyla bu bayramı dolu dolu yaşayacağız. Bayramın hem ülkemiz hem de İslam alemi için, tüm insanlık için huzur, barış ve kardeşlik getirsin" diye koonuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi'nin Ramazan ayında merkezde mahallelerde ve ilçelerde iftarlar verdiğini anımsatarak, bayramı hep birlikte idrak ettiklerini kaydetti.

Gürkan, Ramazan Bayramı'nın Malatya'ya, ülkeye, insanlığa barış ve huzur getirmesini de temenni ederek, herkesin bayramını tebrik etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, "Rabbime Ramazan Ayından sonra bize bu bayramı yaşattığı için şükürler olsun. Dualarımız tüm dünyada huzur ve barış içerisinde bayramların yaşanmasıdır içindir" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediyelerden Ortak Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement