Bostancı, Devraldığı Borçları Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Bostancı, Devraldığı Borçları Açıkladı

Bostancı, Devraldığı Borçları Açıkladı

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı Enez Belediyesi'nin tüm tapulu gayrimenkullerine haciz konulduğunu belirtti.

19.05.2014 12:44  Güncelleme: 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin sahil ilçesi Enez'de belediye başkanı Abdullah Bostancı, borçlu olarak devraldığı belediyede hizmet üretmek için çaba sarf ediyor.

Bostancı, belediyenin geçmiş dönemde kötü bir yönetim nedeniyle borç batağına sürüklendiğini söyledi.

Araç parkındaki itfaiye dahil hiç bir aracın çalışmadığını anlatan Bostancı, Enez Belediyesi'nin İller Bankası, Sosyal Güvenlik Kurumu, Enez Vergi Dairesi, TREDAŞ, kalkınma ajansları, personel alacakları, esnaf ve şahıslara 53 milyon 623 lira borcu olduğunu ifade etti.

Hizmet üretmek için yoğun çaba sarf ettiklerini bildiren Bostancı, "Tam bir enkaz devraldık. Allah yardımcım olsun. Enez Belediyesi'nin tüm tapulu gayrimenkulleri Edirne Sosyal Güvenlik Kurumu ve Mal Müdürlüğü'nce haciz konulmuş. Bu açmazdan bir an önce kurtulmak için gerekenler yapılacak. Enezli vatandaşlarımız ve yazlıkçı misafirlerimiz bu gerçekleri bilmeliler. Böyle bir belediye bulacağımı hiç tahmin etmezdim. Nasıl bu kadar plansız hareket edilmiş, bir anlam veremiyorum" diye konuştu.

Yaz aylarında nüfusu 10 kat artarak 40 bine yükselen ilçenin çöp toplama sorunun nasıl çözeceğini düşündüğünü ifade eden Bostancı, "Çöplerin nasıl alınacağını düşünüyoruz. En az 2 araç gerekiyor. Gerekli girişimleri yaptım" dedi.

Bostancı, hükumetin ilçeye bir an evvel destek vermesi gerektiğini savundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bostancı, Devraldığı Borçları Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ismail çakaloğlu: hala bu eski belediye başkanını ki ona belediye başkanı da denmez savunan enezliler var yahu.açın gözünüzü ey uykudakiler.yoksa sizlerde mi bu enkaza ortak oldunuz. 0 0 Yanıtla

Advertisement