Bengi Yıldız'a Afişli Protesto - Son Dakika
Güncel

Bengi Yıldız'a Afişli Protesto

Bengi Yıldız\'a Afişli Protesto

BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız'ın tekrar aktif göreve başlaması Batman'ın tepkisini çekti.

21.12.2012 21:18  Güncelleme: 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz Ramazan ayında, Bodrum'da bir bayanla plajda alkol alırken görüntülenen Barış ve Demokrasi partisi (BDP) Batman Milletvekili Bengi Yıldız'ın tekrar aktif göreve başlaması nedeniyle, Batman'ın birçok yerine plajda çekilen fotoğrafların kullanıldığı dev afişler asıldı.

KAÇAMAK FOTOĞRAFLARI MEYDANLARDA

Sabah saatlerinde kentin en işlek caddeleri eski Devlet Hastanesi, Çömçe ve diğer işlek kavşaklarda Bengi Yıldız'ın Bodrum'da yaptığı kaçamak fotoğrafları asıldı.

Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kentin işlek noktalarına asılan ve fotoğraflarının bulunduğu pankartta Kürtçe 'Heval here zindane, Bengi te Batmane, yoldaşlar zindana fırsatçı Bengi Batman'a girdi' yazılı pankartlar dikkat çekti.

ZABITA AFİŞLERİ TOPLADI

Aynı şekilde hazırlanan el ilanları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce vatandaşlara dağıtılarak Bengi Yıldız'a tepki gösterildi.

Asılı afişleri gören Batman Belediyesi Zabıta ekipleri kavşaklara asılan afişleri tek tek topladı.

Afiş ve el ilanlarının kimlerin astığı ve dağıttığı bilinmezken, Bodrum tatili sırasında, yanında bir kadınla objektiflere yakalanan BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız, 1,5 yıl sonra ortaya çıkarak KCK operasyonlarını gözaltı ve tutuklamaları protesto etmek için Batman'a geldi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bengi Yıldız'a Afişli Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement