Bengü Konserine 'Suruç' İptali - Son Dakika
Güncel

Bengü Konserine 'Suruç' İptali

Edirne Belediye Başkanlığı, bu yıl 654'üncüsü yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kapsamında bu akşam için planlanan Bengü konseri ertelendi.

20.07.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediye Başkanlığı, bu yıl 654'üncüsü yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kapsamında bu akşam için planlanan Bengü konseri ertelendi. Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan da, Suruç'taki kanlı saldırıyı kınadı.

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 654'ncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri etkinlikler kapsamında Sarayiçi Er Meydanı'nda şarkıcı Bengü'nün ücretsiz halk konseri Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki intihar saldırısı nedeniyle iptal edildi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde meydana gelen 28 vatandaşımızın vefatı ve 100'e yakın vatandaşımızın yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıyı kınıyorum. Ülkemizi derinden üzen saldırı sonucunda 654'üncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında 20 Temmuz 2015 (bu gece) Sarayiçi'nde düzenleyecek olduğumuz ünlü sanatçı Bengü'nün konserini ileri bir tarihe erteledik. Suruç İlçemizdeki hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum." - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bengü Konserine 'Suruç' İptali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement