Benim Renklerimle Erdemir" Resim Yarışması - Son Dakika
Yerel

Benim Renklerimle Erdemir" Resim Yarışması

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR), 49. işletme yıl dönümünü etkinlikleri kapsamında "Benim Renklerimle ERDEMİR" konulu resim yarışması düzenlendi.

21.04.2014 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR), 49. işletme yıl dönümünü etkinlikleri kapsamında "Benim Renklerimle ERDEMİR" konulu resim yarışması düzenlendi.

ERDEMİR Kurumsal İletişim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, toplam varlıkları bakımından Türkiye'nin en büyük sanayi şirketlerinden ERDEMİR'in 49. işletme yıl dönümünü etkinliklerle kutlayacağı belirtildi.

Etkinliklere çalışanların çocuklarının da dahil edildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Önümüzdeki ay başlayacak ve bir hafta sürecek etkinlikler kapsamında spor karşılaşmalarından tiyatro gösterilerine ve birbirinden renkli aktiviteler ERDEMİR çalışanlarıyla buluşacak. Çalışanlarımızın çocuklarını da dahil ederek 'Benim Renklerimle ERDEMİR' konulu bir resim yarışması da düzenledi. 30 Nisan'a kadar başvurusu sürecek yarışmada çalışan çocukları kendi bakış açılarıyla ERDEMİR'i anlatacak. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 4 kategoride düzenlenen yarışmada çocuklar kendi renkleri ve çizgileriyle ERDEMİR'i resmederken, yeteneklerini de sergileme imkanı bulacak. Yarışmada dereceye girenlere 49. İşletme yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 15 Mayıs'ta düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak." - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Benim Renklerimle Erdemir' Resim Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement