Bergama Belediyespor, Cezalar Nedeniyle Takımı Ligden Çekti - Son Dakika
Spor

Bergama Belediyespor, Cezalar Nedeniyle Takımı Ligden Çekti

Bergama Belediyespor, Cezalar Nedeniyle Takımı Ligden Çekti

Amatör Küme 1. Grup'ta yer alan Bergama Belediyespor, maçta çıkan olaylarda 6 futbolcusu ile 2 antrenörü ceza alınca takımı ligden çekti.

12.05.2015 16:30  Güncelleme: 17:46

Bergama Belediyespor yönetimi, geçen hafta 2'nci Amatör Küme 1'inci Grup'ta Emiralem Belediyespor'la oynadığı maçta çıkan olaylarda 6 futbolcusu ile 2 antrenörü ceza alan takımını, şampiyonluk iddiası devam etmesine rağmen "ibret olsun" diye ligden çekti.

"SON İKİ MAÇA ÇIKMAYACAĞIZ"

Yaklaşık 2 ay önce altyapıda yeni bir organizasyona gidip futbol akademisi kurduklarını hatırlatan yöneticiler, "Bizim için şampiyonluk değil, centilmenlik ve Fair Play önemli" diyerek sportmenliğe aykırı davranışta bulunan takımlarının ligin son 2 maçına çıkmayacağını, play off müsabakalarına da katılmayacağını açıkladı.

"HİÇBİR BAŞARI, İLKELERİMİZİN ÖNÜNE GEÇEMEYECEK"

A takım teknik direktörü de olan futbol akademisi direktörü Hindal Gündüz, örnek sporcu yetiştirmek için kurulan akademide hangi gerekçeyle olursa olsun bu tür davranışlara izin vermeyeceklerini belirtirken, "Hiçbir kupa, hiçbir başarı, hiçbir şampiyonluk, ilkelerimizin önüne geçmeyecek. Bu karar tüm futbolculara örnek olsun" dedi.

2 TAKIMA DA CEZA VERİLMİŞTİ

İzmir Futbol İl Disiplin Kurulu, geçen hafta Bergama Futbol Akademisi Sahası'nda çıkan olaylara karışan Bergama Belediyesporlu 6 futbolcuya 5'er, 2 antrenöre ise 6'şar maç ceza vermiş, Emiralem'den ise 4 oyuncu da 5-7 maç arasında ceza almıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bergama Belediyespor, Cezalar Nedeniyle Takımı Ligden Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TURAN: UYANIK OL TÜRKOGLU TÜRK, HAİNLER İÇİMİZDE.. HDP DENEN HAİN PARTİ PKK LİLARİN PARTİSİ..ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...CHP DENEN HAİN PARTİ ALEVİLERİN,ERMENİLERİN PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDEN ALEVİ ÖRGÜTLERE TERÖRİST DEMEDİ..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUSUNA KALKİYORLAR..BUNLARA SAKİN OY VERMEYİN,SEHİTLERİN AĞINI ALMAYİN..CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ BİLGİLENDİRELİM...SİZE YEMİN EDERİM BU YAZDIĞIM YÜZDE YÜZ DOGRUDUR..BİZDE YALAN OLMAZ...UYANİK OLALIM.... 13 21 Yanıtla
  • Oslo: TURAN Türk degil ARAP 0 4 Yanıtla
  • Can can: Haber yanlış Bergama Belediyespor 3. Lig 3. Grupta bu hafta beylerbeyi spor ile 2-2 kaldı küme düşmedi 2 0 Yanıtla
  • Hilvan Divanı : Haber yanlış. Bergama belediye amatörde değil 3.lig de;)) 1 0 Yanıtla

Advertisement