Bergama'da Eğlenceli Ramazan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Bergama'da Eğlenceli Ramazan Coşkusu

Bergama\'da Eğlenceli Ramazan Coşkusu

Bergama Belediyesi Ramazan'ı tüm kentte yaşatıyor.

15.07.2013 16:04

Bergama Belediyesi Ramazan'ı tüm kentte yaşatıyor. Dopdolu bir içerikle hazırlanan gezici şenlik her akşam Bergama'nın farklı bir mahallesinde eğlence düzenliyor.

Şenlikler, Atatürk Mahallesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi'nde Bergamalılarla buluştu. Bergamalılar'ın oldukça beğenisini kazanan gösteriler izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

Karagöz ve Hacivat'ı, renkli gösterileri, müzik ve dansları sahneye taşıyan şenlik ilgiyle izlendi, büyük alkış aldı.

Ramazan eğlencelerinin kutsal ayın bir vazgeçilmezi olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, dopdulu bir programla; güldüren, eğlendiren ve eğlenceli dakikalar yaşatan gösterilerin ay boyunca vatandaşlarla buluşacağını dile getirdi. Başkan Gönenç; "Bu tür etkinlikler hem çocukların hem de büyüklerin Ramazan akşamlarına renk katarken, gün içerisinde yaşanan yoğun stresten de bir nebze olsun uzaklaşmayı sağlıyor. Aynı zamanda çocuklarımız geleneksel değerlerimiz tanıyor ve öğreniyor. Bizlere eğlenceli dakikalar yaşatan tüm ekibe teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Birbirinden ünlü tiyatrocuların yer aldığı Yıldızlarla Dolu Geleneksel Ramazan Şenlikleri, 12 Temmuz - 02 Ağustos tarihleri arasında, Maltepe, Ulucami vb. çeşitli mahallelerdeki parklarda, Kozak Yukarıbey Köy Meydanı ile Ayaskent, Bölcek, Göçbeyli, Zeytindağ ve Yenikent beldelerinde gerçekleştirilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bergama'da Eğlenceli Ramazan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement