Bergama'da Vergi Haftası Kutlanmaya Başlandı - Son Dakika
Yerel

Bergama'da Vergi Haftası Kutlanmaya Başlandı

Bergama\'da Vergi Haftası Kutlanmaya Başlandı

25. Vergi Haftası nedeniyle Bergama Hükümet konağında düzenlenen törene Bergama Kaymakamı Uğur Kolsuz, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, İlçe Emniyet Müdürü Hüsamettin Atasever, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Dinçer, Bergama Vergi Dairesi Müdürü Bünyamin Altın’ın hazır bulunduğu törene Vergi Dairesi Personeli, Bergama Belediyesi Meclis Üyeleri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar da katıldı.

24.02.2014 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25. Vergi Haftası nedeniyle Bergama Hükümet konağında düzenlenen törene Bergama Kaymakamı Uğur Kolsuz, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, İlçe Emniyet Müdürü Hüsamettin Atasever, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Dinçer, Bergama Vergi Dairesi Müdürü Bünyamin Altın'ın hazır bulunduğu törene Vergi Dairesi Personeli, Bergama Belediyesi Meclis Üyeleri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar da katıldı.

Törenin açılışı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile yapıldı. Vergi Dairesi Müdürü Altın, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasının ardından yaptığı konuşmada, vergi vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu söyledi.

Kutlama, Bergama Kaymakamlığı'nda verilen kokteyl ile devam etti.

Kokteyl sırasında protokol üyeleri ve konuklarla sohbet eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, "Ülke olarak kayıt altında bir ekonomik alt yapıya sahip olabilmek için halkımızda vergi bilincinin oluşturulması gerekir. Ama aynı zamanda, idare ile mükellef arasında sağlıklı bir güven ortamının sağlanması da büyük bir önem arz etmektedir. Vergi ödemenin bir alışkanlık haline gelebilmesi amacıyla düzenlenen Vergi Haftası sebebiyle Vergi Teşkilatı mensuplarını kutluyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bergama'da Vergi Haftası Kutlanmaya Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement