Berlin Havaalanı'nın Çevresinde Keşif Yapmış - Son Dakika
Dünya

Berlin Havaalanı'nın Çevresinde Keşif Yapmış

Berlin Havaalanı\'nın Çevresinde Keşif Yapmış

ÖLÜM tehditleri aldıklarını söyleyen üç Suriyeli, polisin kendilerini korumak için yeterli tedbir almamasını eleştirdi.

16.10.2016 16:04

ÖLÜM tehditleri aldıklarını söyleyen üç Suriyeli, polisin kendilerini korumak için yeterli tedbir almamasını eleştirdi. Saksonya Asayiş Şubesi ise üç Suriyeli mülteciye terör örgütü DEAŞ'ın intikam alması tehlikesine ve ölüm tehditlerine karşı iki güvenli yer önerildiğini açıkladı. Albakr'ın Şam yakınlarında yaşayan ağbeyi Alaa El Bakr da Deutsche Welle'ye yaptığı açıklamada kardeşinin ölümünden polisi sorumlu tuttu ve kardeşini yakalatan üç Suriyeli mülteciyi intikam almakla tehdit etti. Alaa El Bakr, "Bir Arap olarak benim cevabım intikam olur" dedi.

Kardeşinin terörist olmadığını, şehit olduğunu savunan Alaa El Bakr, "Radikal Müslüman kendini havaya uçurur, ama intihar etmez" dedi. El Bakr, polise dava açmak için Almanya'ya geleceğini söyledi.

İKİ KEZ BERLİN'E GELMİŞ

Cezaevinde intihar eden Jaber El Bakr'ın bombalı terör saldırısı planıyla eylül ayında iki kez Berlin'e geldiği ve havaalanı hakkında bilgi topladığı belirlendi. Polis, DEAŞ zanlısı Jaber El Bakr'ın evinde Berlin'e tren biletlerini buldu. Merkel hükümetinin uyumdan sorumlu Devlet Bakanı Aydan Özoğuz, Saksonya yargısının tamamen iflas ettiğini eleştirdi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Berlin Havaalanı'nın Çevresinde Keşif Yapmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement