Beşikdüzü'nde Su Çekildi, Temizlik Başladı (2) - Son Dakika
Güncel

Beşikdüzü'nde Su Çekildi, Temizlik Başladı (2)

Beşikdüzü\'nde Su Çekildi, Temizlik Başladı (2)

CANİKLİ VE SOYLU BEŞİKDÜZÜ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDUBaşbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketi yaşanan Beşikdüzü ilçesinde incelemelerde bulundu, vatandaşlarla, esnafla görüştü.

22.09.2016 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CANİKLİ VE SOYLU BEŞİKDÜZÜ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketi yaşanan Beşikdüzü ilçesinde incelemelerde bulundu, vatandaşlarla, esnafla görüştü.

Fatih Mahallesi'nde yetkililerde bilgi alan Nurettin Caniklı, aşırı yağış sonrasında bölgede afet yaşandığını belirterek, " Karadeniz'de, Beşikdüzü'nde de dere ıslahlarının büyük bir bölümü tamamlandı. Yapılmamış olsaydı yağışlar çok daha büyük tahribatlara, can kayıplarına yol açardı. Bütün tedbirlere rağmen maalesef engellenemiyor. Azaltılıyor, çok büyük boyutlara ulaşması engelleniyor ama tamamen sıfırlanması maalesef sağlanamıyor" dedi.

1 KİŞİ KAYIP

Beşikdüzü'nde sel felaketinde 2 kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Başbakan Yardımcısı Caniklı, "Allah'tan rahmet diliyoruz. 1 de kaybımız var. İnşallah sağ salim bulunur. Mala gelen bir şekilde telafi ediliyor ama can kayıpları elbette daha çok yüreğimizi yakıyor. Vatandaşlarımızın, bütün esnafımızın zararları karşılanacak. Ondan yana bir kuşku söz konusu değil. Vatandaşlarımızın zararları telafi edilecek. Mal kayıplarının telafisi konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacak. O noktada bir problem yok. Bizi üzen can kayıplarıdır. Zaten acil olarak ödenekler aktarıldı. İlk anda acil ihtiyaçları karşılamak amacıyla aktarıldı. Tespitler yapıldıktan sonra en kısa zamanda vatandaşımızın mağduriyetini tamamen ortadan kaldıracağız" diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Canikli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ardından incelemelerde bulunmak için Giresun'un Eynesil ilçesine gitti.

Bu arada, kayıp kişinin Ardıçatak Mahallesi Muhtarı Muhammet Angın'ın eşi Gülten Çatak olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşikdüzü'nde Su Çekildi, Temizlik Başladı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement