Beşiktaş, Aboubakar'ın Transferinde Sona Yaklaştı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Aboubakar'ın Transferinde Sona Yaklaştı

Beşiktaş, Porto'da forma giyen 24 yaşındaki Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar'ı transfer etmek için gün sayıyor.

15.08.2016 02:44  Güncelleme: 10:03

Süper Kupa Finali'nin ardından Beşiktaş'ta, transfer çalışmaları hızlandı. Önümüzdeki sezon hem Türkiye'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde birbirinden zorlu maçlar oynayacak olan Siyah-Beyazlılar'ın forvete acil ihtiyacı olduğu, Galatasaray'la gerçekleşen maçta net bir şekilde ortaya çıktı.

CENK'İN PERFORMANSI BEĞENİLMEDİ

Cenk Tosun'un iyi niyetli bir mücadele ortaya koymasına rağmen yakaladığı net fırsatları gole çevirememesi, bu hamlenin bir an önce yapılması gerektiğinin kanıtıydı. Teknik direktör Şenol Güneş'in, Başkan Fikret Orman'la yaptığı görüşme sonucunda stoper ve forvete takviye isteğini yinelediği bildirildi. Stoper için Chelsea'den Kenneth Omeruo kiralandı. Orman ile kurmayları da listedeki forvet adaylarına mesai harcamaya başladı.

HEDEF ABOUBAKAR

Siyah-Beyazlı ekip, Porto'da forma giyen Vincent Aboubakar'a yoğunlaşmış durumda... Fanatik Gazetesinin haberine göre; Kamerunlu oyuncuyu ikna etmek için çalışmalarını sürdüren Kara Kartal, Portekiz temsilcisi ile de pazarlıklarını sürdürüyor. Aboubakar'ın, Türkiye'ye sıcak baktığı öğrenilirken, Porto'nun kiralama teklifine cevap vermek konusunda süre istediği bildirildi. Diğer adaylar Liverpool'dan Benteke, Manchester City'den Bony ve Chelsea'den Loic Remy için de temaslar sürüyor.

Beşiktaş, Aboubakar\'ın Transferinde Sona Yaklaştı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Aboubakar'ın Transferinde Sona Yaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement