Beşiktaş Biletleri 10 Dakikada Bitti - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Biletleri 10 Dakikada Bitti

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Akhisar Belediyepor-Beşiktaş arasında oynanacak maçında Beşiktaş seyircisine ayrılan 8597 bilet 10 dakikada tükendi.

19.04.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Akhisar Belediyepor- Beşiktaş arasında oynanacak maçında Beşiktaş seyircisine ayrılan 8597 bilet 10 dakikada tükendi.

Bu sezon iç sahadaki Galatasaray ve Fenerbahçe müsabakalarında rakip takım taraftarına sadece Gediz kale arkasını açan yeşil siyahlı yönetim Beşiktaş cephesinden gelen aşırı talep üzerine pazar günkü randevuda maraton tribününü de misafir seyirciye tahsis ederken 3593 kale arkası ve 5004 maraton tribünü biletinin satışa çıktıktan 10 dakika sonra bittiği bildirildi.

Bilet fiyatlarını Gediz ve Spil kale arkaları 70, maraton 100 ve kapalı alt 105 TL olarak belirleyen Akhisar Belediyespor yönetimi, kombine kartı olanları VIP tribününe kaydırdı. Bugün saat 14.00'te başlayan bilet satışlarında Beşiktaş'a ayrılan Gediz kale arkası ile maraton tribünü saat 14.10'den itiberen tükendi.

Akhisarlı futbolseverlerin oturacağı kapalı tribün biletlerinin de bittiği, Spil yönündeki kale arkasında ise kısmen yer bulunduğu açıklandı. Kalan biletlerin de en geç yarın sabaha kadar biteceğini belirten yetkililer, ilginin şaşırtıcı boyutta olduğunu ifade ettiler. - Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Biletleri 10 Dakikada Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement