Beşiktaş, Bursaspor'u 3-2 Yendi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Bursaspor'u 3-2 Yendi

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, yeni stadında oynadığı ilk maçta Bursaspor'u 3-2 mağlup etti.

11.04.2016 21:54  Güncelleme: 11:41

Beşiktaş, Vodafone Arena'daki ilk maçında Bursaspor'u 3-2 yenerek yeni evine güzel bir açılış yapmış oldu. Siyah beyazlılar, bu galibiyetle Fenerbahçe ile puan farkını maç fazlasıyla 6 puana çıkarmış oldu.

Yeni stadında taraftarının yoğun desteğiyle maça başlayan Beşiktaş, müthiş bir baskı kurdu. İlk dakikalarda yıldız Quaresma'nın önce Rabona ardından da Trivela ile yarattığı pozisyonlar sonrasında konuk Bursaspor oldukça zorlandı. İlk gol de çok gecikmeden geldi.

TARİHİ GOL GOMEZ'DEN

22. dakikada siyah beyazlılar, hazırlanış bakımından nefis bir golle öne geçti. Orta sahadan üst üste paslar sonunda Sosa'nın ara pasına hareketlenen Mario Gomez, kaleci Harun'dan sıyrılıp topu boş kaleye göndererek, Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. Bu gol, Vodafone Arena'da atılan ilk gol olarak tarihe geçti.

YANIT GECİKMEDİ

Ancak konuk takım bu gole çok çabuk yanıt verdi. 28. dakikada Batalla'nın gönderdiği pasın ardından topla buluşan Traore, Tolga'nın yanından topu filelere göndererek skoru eşitledi.

BEŞİKTAŞ FIRTINA GİBİ

İlk yarı bu skorla sona ererken, 2. devre çok hızlı başladı. Önce Gomez net bir fırsatı kullanamadı, ardından Deniz Yılmaz'ın şutu direkten döndü. Beşiktaş da aradığı gole 52. dakikada ulaştı. Sosa'nın şutunda seken topa Atiba dokundu, Harun'un çeldiği topu tamamlayan Alexis oldu. İspanyol futbolcu, böylece siyah beyazlı formayla ilk golünü atmış oldu.

Beşiktaş 58. dakikada farkı ikiye çıkardı. Ceza sahasında Sosa yerde kaldı, Barış Şimşek penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Gomez, Harun'u geçemedi ama tamamlayan yine kendisi oldu: 3-1.. Alman yıldız böylece 21. golüne imza atmış oldu.

STOCH FARKI AZALTTI AMA...

Beşiktaş, 3-1'den sonra da kontrolü bırakmadı. Ancak Bursaspor da hızlı çıkışlarıyla etkili olmaya çalıştı. Bu ataklardan birinde 71. dakikada konuk takımın 2. golü geldi. Sağ kanattan yapılan ortada topu kontrol eden Stoch, çaprazdan sert vurdu ve bu sezonki ilk golüyle skoru 3-2'ye getirdi.

Beşiktaş, kalan dakikalarda üstünlüğünü korudu ve maçı 3-2 kazandı. Siyah beyazlılar, böylece hem yeni evine mutlu bir şekilde merhaba dedi, hem de maç fazlasıyla Fenerbahçe ile puan farkını 6'ya çıkarmış oldu.

Beşiktaş, Bursaspor\'u 3-2 Yendi

Son Dakika Spor Beşiktaş, Bursaspor'u 3-2 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Kara kartal: penaltı penaltı değildi,beşiktaş güven vermiyorsun,tolga teneke kaleci :(( 6puan önde olsa bile fikstürde zor takımlar var dişli takımlar. 298 1 Yanıtla
  • cimbomlu: Destegimiz karakartala.allah şikeci, çirkef ve duzenbaz feneve şampionluk yüzü gostermesin.tum turkiye bu takimi sevmiyor. 16 95 Yanıtla
  • yusuf: quaresma ADAM GİBİ ADAMDIR sizde onun yerinde olsaydınız aynısını yapardınız hem koştuğu zaman vurmayacaktı ki eliyle kafasını tutup sarılacaktı ya fenerlileri anlamıyorum bursa sizden sampiyonluğu almış bir takım 1 hafta yataktan kalkmamıssınız gelmiş burda penaltıdan bahsediyorsunuz hayatımda fener kadar aaaaaa siz anladınız şimdi fenerlilere sesleniyorum adam olun bu sene de SİZE ikinci AGLAMA FENER bestesini kendim cıkaracam her maç stadyumunuzda seslendirin 8 100 Yanıtla
    yusuf: fenerliler baya acı çekmiş anlaşılan FENERİN HALİNE tek çare gülmek :D :D :D :D 1 96
  • ne haber: Şampiyonun ayak sesleri 7 100 Yanıtla
  • İstanbul: Maç bursaspor un hakkıydı anlaşılan bjk yi şampiyon yapacaklar 76 22 Yanıtla
    Bjk: Maçı nerenle izledin ezik 12 51 yorum: sen nerenle izledin ezik 2 0
  • Tc: Bir fenerli olarak carsiyi kutluyorum bugun bir kez daha MUSTAFA KEMALIN ASKERLERIZ sozleriyle mesajlarini gereken yere iletmis oldular... 12 51 Yanıtla
  • Mete kayaarslan: Adamsınız lan adammmm! Helal olsun Beşiktaş' ıma... Tebrikler...! 14 49 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement