Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman'dan Altınordu'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman'dan Altınordu'ya Ziyaret

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman\'dan Altınordu\'ya Ziyaret

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman'dan Altınordu'ya ziyaretİZMİR, (DHA)Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, Siyah-beyazlı ekibin Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maç için geldiği İzmir'de Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge ile bir araya geldi.

23.04.2016 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman'dan Altınordu'ya ziyaret

İZMİR, (DHA)

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, Siyah-beyazlı ekibin Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maç için geldiği İzmir'de Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge ile bir araya geldi.

Altınordu'nun Torbalı'da AFMO adıyla anılan tesislerini gezen, Özkan ve Orhunbilge ile birlikte yemek yiyen Orman, kısa sürede mükemmel işlerin yapıldığına dikkat çekerek, Hem turnuva organizasyonları, hem tesisler, hem de genç takımlar düzeyindeki başarılar alkışlanacak durumda. Ancak daha yapılacak çok şey var. Bu kadar çok şeyin, bir kişinin üzerine yıkılmasını doğru bulmuyorum. Devlet, Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor Toto da destek olmalı dedi.

Orman'ın da Beşiktaş'ta tarihe geçecek işlerin altına imza attığını vurgulayan Altınordu Başkanı Özkan, Stat, isabetli transferler ve ligde şampiyonluğa doğru yürümeleri kolay şeyler değil. Kendisi, Süleyman Seba'dan sonra Beşiktaş tarihine geçecek başarılar elde etti. İnşallah yeni statlarında Avrupa Kupası finalleri oynarlar ve bu yürüyüş devam eder. Sayın başkanın bu ziyaretinden büyük onur duydum şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman'dan Altınordu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement