Beşiktaş, Lyon Eşleşmesinden Umutlu - Erdal Torunoğulları - Nyon - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş, Lyon Eşleşmesinden Umutlu - Erdal Torunoğulları - Nyon

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final turunda eşleştikleri Fransa'dan Olympique Lyon'u eleyeceklerine inandığını söyledi.

17.03.2017 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FATİH EREL - Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final turunda eşleştikleri Fransa'dan Olympique Lyon'u eleyeceklerine inandığını söyledi.

Torunoğulları, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından AA muhabirine açıklamada bulundu.

Beşiktaş'ın çeyrek finaldeki rakibi Olympique Lyon'u değerlendiren Torunoğulları, Fransa'da birçok Beşiktaşlı taraftar olduğunu hatırlatarak, "Eninde sonunda bu 7 takımdan birini çekecektik, Lyon'a denk geldi. Lyon'a karşı avantajlıyız ve iyi bir taraftar sayımız var. Bunu muhakkak değerlendireceğiz." dedi.

Hedeflerinin Avrupa'da yollarına devam etmek olduğunu belirten Erdal Torunoğulları, "Biz, bu sene Türkiye için güzel şeyler yaptık. Bunu devam ettirmeye çalışacağız. İnşallah, bir sonraki kuraya da buraya geleceğiz. Zaten bir sonraki kura demek, sonrasında final demek. İyi bir kura çektiğimizi düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Hollanda ile yaşanan diplomatik kriz sonrasında Ajax takımıyla eşleşme ihtimalleri olduğunu ve bunun gerçekleşmediğini hatırlatan Torunoğulları, "Ajax'ın çıkmasını da isterdim. Kura çekiminde yöneticileriyle yan yana oturuyorduk. Spor bambaşka bir şeydir ve daha birleştiricidir." ifadelerini kullandı.

Olympiakos maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar hakkında da konuşan Torunoğulları, "Aboubakar'ın yaptığı hareket yanlıştı. Önemli mücadeleler veriyoruz. Bu zorlu maçlarda takımını yalnız bırakmaması lazımdı. Artık ceza geldikten sonra bakacağız. Forvette eksiklik olacaktır. Ama Cenk ve diğer oyuncularla telafi edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kura çekiminin ardından Erdal Torunoğulları ile Olympique Lyon'un yöneticisi Bernard Lacombe, UEFA Avrupa Ligi kupası önünde fotoğraf çektirdi.

Siyah-beyazlılar, çeyrek finaldeki ilk maçını 13 Nisan'da deplasmanda, rövanşı ise 20 Nisan'da sahasında oynayacak. Yarı finallerin 4 ve 1 1 Mayıs'ta gerçekleştirileceği Avrupa Ligi'nin final maçı ise 24 Mayıs'ta İsveç'in başkenti Stockholm'de Friends Arena'da yapılacak.

Beşiktaş, Lyon Eşleşmesinden Umutlu - Erdal Torunoğulları - Nyon
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beşiktaş, Lyon Eşleşmesinden Umutlu - Erdal Torunoğulları - Nyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement