Beşiktaş Meydanda Dünya Kupası Final Maçı Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Meydanda Dünya Kupası Final Maçı Heyecanı

Beşiktaş Meydanda Dünya Kupası Final Maçı Heyecanı

Almanya ile Arjantin arasında oynanan Dünya Kupası final maçı nedeniyle Beşiktaş Belediyesi Barbaros Meydanı'nda dev bir ekran kurdu.

13.07.2014 23:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya ile Arjantin arasında oynanan Dünya Kupası final maçı nedeniyle Beşiktaş Belediyesi Barbaros Meydanı'nda dev bir ekran kurdu. Organizasyona, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, eski milli futbolcu Sergen Yalçın ve televizyon sunucusu Burcu Esmersoy da katılarak vatandaşlarla birlikte maçı izledi.

Sergen Yalçın ile Burcu Esmersoy, kendileri için kurulan platformda bir süre vatandaşlarla futbol hakkında söyleşi yaptı. Maç hakkında yorum ve görüşlerini açıklayan ikili, daha sonra karşılaşmayı izlemek için kendilerine ayrılan masaya geçti. Hakemin düdüğüyle birlikte, meydanda toplanan yüzlerce futbolsever meydanda kurulan dev ekrandan maçı izledi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Bu akşam Beşiktaş Meydanı'nda FIFA Dünya Kupası Final Maçını gençlerle izliyoruz. Büyük bir ekran kurduk. Burası Beşiktaş Meydanı ve İstanbul'un kalbi. Beşiktaş'ta binlerce yurttaşımız ve özellikle de gençlerimiz ile birlikte heyecanla maçı izliyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Meydanda Dünya Kupası Final Maçı Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Milletvekili: Bireysel Kredi Kartı Borçları Yüzde 155 Arttı
    12:11 CHP Milletvekili: Bireysel Kredi Kartı Borçları Yüzde 155 Arttı

    CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, bireysel kredi kartlarında bankaların takibine düşen borç tutarının son bir yılda yüzde 155 artarak 20,5 milyar TL'ye ulaştığını belirtti. Ateş, vatandaşların yükselen faiz oranlarına rağmen kredi kartlarına mecbur kaldığını ve bu durumun yoksullukta artış ve borç sarmalı riski yarattığını ifade etti. Ayrıca, kredi kartıyla yapılan harcamalarda market ve AVM'lerdeki harcamaların yüzde 87 arttığı, nakit çekimlerin ise yüzde 103 arttığı bilgisi paylaşıldı.

  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı
    12:10 Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı

    Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, aralarında bir hükümlünün de bulunduğu 19 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında 'uyuşturucu ticareti yapma' suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlünün de olduğu 19 kişi yakalandı. Adresler ve zanlıların üzerlerinde yapılan aramada, 274 sentetik ecza hapı, 80 gram sentetik uyuşturucu, 13,6 gram esrar, ruhsatsız tabanca, fişekler, 4 hassas terazi ile uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi. Hükümlünün cezaevine gönderildiği, diğer zanlıların emniyetteki işlemlerinin ise sürdüğü bildirildi.

  • İstanbul'da Kargo Operasyonu: 102 Şüpheli Yakalandı
    12:10 İstanbul'da Kargo Operasyonu: 102 Şüpheli Yakalandı

    İstanbul merkezli 19 ilde düzenlenen operasyonda kargoya verilen çekleri çalan ve kurdukları paravan şirketler aracılığıyla da çeklerin tahsilatını yapan 102 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2'si avukat 48 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

  • Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki taraftarı gözyaşları içinde galibiyeti izledi
    12:09 Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki taraftarı gözyaşları içinde galibiyeti izledi

    TFF 2.Lig Beyaz Grupta küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki fanatik taraftarı Bilal Aykın, takımının son dakikada bulduğu golle galibiyeti bulmasını gözyaşları içerisinde izledi. Aykın, Zonguldakspor'un üst sıralara çıkmasının esnaf için de iyi olacağını belirtti.

  • Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluştu
    12:09 Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluştu

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Vali Buhara, birlik ve beraberliklerinin daim olması temennisinde bulunarak, şehitlerin emanetleri olduğunu ve devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Sofrasında Buluştu
    12:09 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Sofrasında Buluştu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükklılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ile şehit ve gazi aileleri ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programa, AK Parti Kayseri milletvekilleri, Vali, ilçe belediye başkanları ve dernek başkanları da katıldı. Başkan Büyükkılıç, katılımcılara teşekkür ederken, Milletvekili Akar birlik ve beraberlik mesajı verdi ve Vali Çiçek de Çanakkale ruhunun hala devam ettiğini vurguladı.

  • Aydın'da Gençler Ramazan Kampında Buluştu
    12:09 Aydın'da Gençler Ramazan Kampında Buluştu

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde düzenlenen Ramazan Kampı'na lise ve üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Gençler, çeşitli aktivitelerle eğlenceli bir kamp deneyimi yaşadılar ve yeni arkadaşlar edindiler. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği kamplarla gençlerin ramazan ayını daha anlamlı hale getirmek amaçlanıyor.

  • Antalya'da Hıdırlık Kulesi çevresinde arkeolojik kazı ve seyir terası projesi devam ediyor
    12:08 Antalya'da Hıdırlık Kulesi çevresinde arkeolojik kazı ve seyir terası projesi devam ediyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 'Hıdırlık Kulesi Çevresi Arkeolojik Kazı ve Seyir Terası Projesi'nde çalışmalar hızla ilerliyor. Proje kapsamında antik dönem kalıntıları ve diğer yapı kalıntıları cam yüzeylerle izlenebilecek. Restorasyon ve konservasyon çalışmaları da devam ediyor.


Advertisement