Beşiktaş, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31.haftasında kendi evinde oynayacağı Orduspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

23.04.2013 15:12

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında kendi evinde oynayacağı Orduspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon, kuvvet ve taktik çalışmasının ardından çift kale maç oynandı. Antrenmana tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, İbrahim Toraman, Almeida ve Fernandes katılmadı. Oğuzhan takımla birlikte çalışırken, Necip Uysal ise takımdan ayrı koşu yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çeşitli okullardan BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen çocuklar, Beşiktaş'ın antrenmanını izledi. Çocuklarla sohbet eden Başkan Fikret Orman daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Antrenmanın ardından futbolcularla bir araya gelen çocuklar fotoğraf çektirip futbolculardan imza aldılar.

Bu arada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, ligde kalan 4 haftada alınabilecek 12 puan olduğuna dikkat çekerek, "Bizim oyuncularımızdan beklentimiz bu 12 puanın alınmasıdır. Ondan sonra sıralamadaki yerimiz sezon sonunda belli olacak. Ben kötümser değilim. Hala daha lig ikinciliği şansımız var. Oyuncularımız ve hocalarımız da bunun farkında ve bunu başarmak için ellerinden geleni yapacaklar" dedi.

Samet Aybaba'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönündeki tartışmalara da açıklık getiren Kıran, "Basında çıkan teknik direktör isimlerinin hepsi spekülatif isimler. Şu anda ne görüştüğümüz ne de görüşeceğimiz hoca var. Samet hoca bu takımın hocasıdır. Takımının başındadır. Kendisi ile kontratımız 2+2'dir. Hocamız görevine devam etmektedir. Kötü sonuçlar olduğunda maalesef bunlar gündeme gelmektedir. Sezon sonunda hocamızla otururuz konuşuruz" ifadelerini kullandı.

Portekizli futbolcu Fernandes ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kıran, yıldız futbolcunun sağlık problemi dışında herhangi bir problemi olmadığını belirterek, "Kendisiyle başbaşa bir konuşmamız oldu. Sağlık problemi dışında herhangi bir problemi olmadığını söyledi. Hocamız geçen hafta 2 gün antrenman çıkmadığı için oynatmamıştır" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement