Beşiktaş, Tolgay Arslan'ı Transfer Etti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Tolgay Arslan'ı Transfer Etti

Beşiktaş, Trabzonspor'un da kadrosuna katmak istediği Hamburg'un orta sahadaki yıldızı Tolgay Arslan'la 1,5 + 2 yıllık sözleşme imzaladı.

23.01.2015 16:07  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş amacına ulaştı, Bundelisga takımlarından Hamburg'un orta sahadaki yıldızı Tolgay Arslan'ı resmen renklerine bağladı. Siyah-Beyazlılar, Trabzonspor'un da kadrosuna katmak istediği genç oyuncuyla 1,5 + 2 yıllık sözleşme imzaladı.

PAZARTESİ GÜNÜ İSTANBUL'A GELECEK

Kartal, Tolgay Arslan için Hamburg'a 300 bin Euro (Yaklaşık 850 bin TL) bonservis bedeli ödeyecek. Tolgay, pazartesi günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek, ardından ise resmi sözleşme imzalayacak. Kulüpler arasındaki anlaşmaya göre Hamburg, Tolgay'ın bir sonraki satışında bonservis bedelinin yüzde 10'unu alacak.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TAKIMLARINDAN BİRİNDE OYNAYACAĞIM"

Transferin mutlu sonla bitmesinin ardından ilk açıklamasını Fanatik gazetesine yapan Tolgay, kariyerine Türkiye'de devam edeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Türkiye'nin büyük takımlarından birinde oynayacağım için çok mutluyum. Beşiktaş'ı seçtiğim için çok heyecanlıyım. Kariyerime Türkiye'de devam edecek olmak beni çok heyecanlandırıyor. Türkiye'de, Beşiktaş formasıyla çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Herkes için hayırlı bir transfer olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.

Beşiktaş, Tolgay Arslan\'ı Transfer Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Tolgay Arslan'ı Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • bjk li: ben anlamıyorum bu gs liler ve fb liler kendi takımlarından çok beşiktaş haberlerini takip edip yorum yazıyorlar aferim size ne büyüksün beşiktaşım rakip taraftar bile seni takip ediyorlar 52 4 Yanıtla
  • Beşiktaş: Hırsız galatasaray 22 7 Yanıtla
  • Emre: Serkan serkan serkan.. Hep böyle diyor senin gibiler. Ama farkındaysan ilk 11'i 23 yaş ortalamasına vuran Beşiktaş şampiyonluk potasında. Veli, Gökhan, Franco hatta Oğuzhan bile geldiğinde aynı tepkiyi vermişlerdi.. Sonuç ? SLAVEN BİLİC.. 16 0 Yanıtla
  • seRDAR: BİLEN VARMI NASIL FUTBOLCU??? 11 5 Yanıtla
  • Omer buyuk: Super futbolcu yildiz degil ama yildiz olacak insallah 11 0 Yanıtla
  • Adem : Uyan denen sahis uykularinmi kaciyor sey korkusundan anlarsin git kendi basit takiminda yorum yap 1 0 Yanıtla

Advertisement